U saradnji sa “Alfa Ton Lekić Exclusive”, u novom top 5 postu nastavljamo da vas upoznajemo sa tretmanima iz njihove ponude, a ovog puta fokus je na esencijalnim i anti – age tretmanima brenda Dibi Milano:

1.Hydra Perfection

Ovaj inovativni tretman sa hidro – hranljivim efektom, na čudesan način vlaži kožu na više nivoa, čineći je ekstremno svježijom i mlađom.

2.Prodigio C40

Tretman protiv starenja sa intenzivnom anti – oksidantnom akcijom u cilju revitalizacije kože. Reaktivira funkcionalnost i redukuje znakove starenja, umora i stresa. Paket čini 5 tretmana.

3.Age Method

Radi se o tretmanu protiv starenja kože, sa dragocjenom crnom alginatornom maskom. Odličan je za poboljšanje elastičnosti i kompaktnosti kože, sa dejstvom minimiziranja i ublažavanja tamnih podočnjaka.

4.Fill Perfection

Fill Perfection je profesionalni filer tretman sa čudesnim popunjavajućim i anti – age efektom, specijalno formulisan za lice, vrat i dekolte.

5.Self Care (zaštita od sunca)

Ovo je stretman za njegu kože tokom i nakon sunčanja, koji osigurava mladalački izgled kože, zahvaljujući naprednoj tehnologiji za zaštitu od UVA i UVB zraka.