VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita, koja se uvijek, brzo i lako može primijeniti, posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Benefiti ovog tretmana ogledaju se u sledećem:
› Vidljivo smanjenje obima nakon prvog tretmana;
› Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana;
› Eliminacija viška tečnosti;
› Metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga);
› Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekat (efekat limfne drenaže);
› Laka za izvođenje, mogu je primjenjvati svi beauty stručnjaci (kozmetičari, maseri, fizioterapeuti);
› VACUSLIM 48 anticellulite & slimming metoda se može primjenjivati kao samostalni tretman ili se može kombinovati kao dopuna za postizanje boljih i bržih rezultata u anticelulit i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoporacije, kavitacije, radiotalasa, elektrostimulacije, maderoterapije i ručnih anticelulit masaža.

Tretman sadrži više aktivnih komponenti, i to:
L-Carnitine: ima snažan uticaj na proces oksidacije masnih kisjelina, pomažući transport masti do mitohondrija, gdje se masti sagorijevaju u energiju.
RonaCare Rutinsulfate: koristan sastojak za smanjenje celulita i teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava perifernu cirkulaciju, omogućava
snabdijevanje tkiva hranljivim materijama i otklanjanje štetnih materija iz tkiva. Čini kožu mladalačkom i lijepom.
Caffeine: snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože, istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.
Thermolate: proizvodi udoban osjećaj toplote na tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 časa.
Ekstrakt Divljeg kestena: sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu, smanjujući na taj način njihovo oticanje.
Ekstrakt bršljana Ivy (Hedera Helix): sadrži supstance u borbi protiv celulita, ublažavajući izgled narandžine kože.
Ekstrakt algi: intenzivno hidrira i osvježava kožu.
Etarski kompleksi: limun, cimet, narandža, ruzmarin, kao i kompleks bergamot, menta, lavanda, osvježavaju i relaksiraju kožu doprinoseći njenom boljem izgledu.

Za 60 minuta ćete vidjeti prve rezultate, a za 48 sati pun efekat ovog sjajnog tretmana. Za postizanje najboljih rezultata VACUSLIM 48 tretman radite na drugi dan, 6-12 tretmana. Tretman je potpuno bezopasan i može se primjenjivati do postizanja željenih rezultata. Takođe, dosupna je i redovnaVACUSLIM 48 kućna njega.

Ovaj fantastični tretman možete probati u studiu “Style” u Podgorici.