“Dan počinjem sa čašom tople vode. To je odlično za ubrzavanje metabolizma i pokretanje organizma. C vitamin, Mg direkt i B vitamin takođe idu uz tu čašu vode. Smatram da stalno treba jačati imunitet jer imunitet je sve. Alga Spirulina i Shitake su moja preporuka za stalno korišćenje jer okrepljuju organizam, snabdevaju ga kiseonikom, pomažu funkcionisanje svih sistema i štite organizam od bolesti!
Zeleni čaj ili limun – đumbir su moja svakodnevnica već deset godina, jer čiste organizam i čine kožu sjajnom!
Ukoliko želite da sačuvate dobru liniju, dan počinjite doručkom koji sadrži jogurt, razne žitarice i voće (kod mene je obavezna banana). Nakon ručka, idealna je gorka limunada, koja je, ujedno, moj trik za dobru liniju. Ukoliko pijete sok ili limunadu, savjetujem da ubacite listiće bosiljka, koji čisti organizam od štetnih radikala.
Na kraju, redovni treninzi su veoma važni, kako za zatezanje i oblikivanje tijela, tako i za obnavljanje energije. Ja prosto moram trenirati dva puta nedeljno, pa obično odvojim sat do dva vremena za trening, i to kombinaciju kardio treninga i istezanja. Savjetujem čitaocima da vježbaju “tibetance” (vježbe za vraćanje energije u ravnotežu i obnavljanje čakri). Super stvar!”