Kristina nam je objasnila kako je sve krenulo. “Kao student Modnog dizajna, odlučila sam da preuzmem kreativni dio priprema za svjetsko takmičenje ljepote. Nakon mnoštvo pozitivnih kritika, krenula sam sa dizajnom i izradom svojih prvih modela i kolekcija. Koncept samog brenda je, da na svakih pola mjeseca predstavim novu kapsula kolekciju, od 5 modela. Svaka kolekcija ima priču iza sebe, a inspiraciju pronalazim u svakodnevnim situacijama, okruženju, prirodi, a najviše u radionici gdje svi modeli i nastaju”, rekla nam je ona.
Prva kapsula kolekcija “Hawaii” je sačinjena od četiri dvodjelna i jednog jednodjelnog/monokini modela, sa dva lica. Svaki model krije u sebi od dvije do četiri kombinacije, što omogućava savremenoj i modernoj ženi, veliku olakšicu pri odabiru boja. Prvu kolekciju upotpunjuje nakit ručno urađen od resa i perlica.
Druga kapsula kolekcija nosi naziv “Garden” i sačinjena je od 5 modela u kojima preovladavaju cvjetni dezeni i javljaju se karneri.
Treća kapsula kolekcija “Midnight” je nešto slobodnija i namijenjena smjelijim damama kojima ne manjka samopouzdanje. Forme su jednostavne,a akcenat je na dezenu i vrsti materijala koja nije uobičajena za kupaće kostime. Donji djelovi su brazil/polutange i tange.
“Trenutno radim na kolekciji koja je inspirisana orijentalnom kulturom i biće namijenjena damama koje preferiraju luksuzne krojeve i tkanine. Ovo će ujedno biti pretposlednja kolekcija za ovu sezonu. Ostvarila sam saradnju sa robnim kućama “Paradiso”, gdje će već od danas biti izloženi modeli i za punije dame u njihovom prodajnom objektu u Igalu. Planovi za naredni period se baziraju na pripremi kolekcija za narednu sezonu ljeto 2019. Pripreme će krenuti već od septembra, a osim kupaćih kostima, predstaviću i prvu kolekciju veša”, rekla nam je Kristina o planovima za budućnost.
Brend “Lapia” je nastao uz pomoć krojačkog salona “Re Moda”, na čelu sa profesoricom Jasminom Perović i svi modeli se rade ručno. Izrada kupaćih kostima je veoma zahtjevan proces, u kome nema mjesta za greške. Koristimo kalitetne,ali vrlo osjetljive materijale, koji sadrže i određeni procenat svile. Osim kolekcija koje predstavljaju, rade i po posebnim porudžbinama i željama svojih potrošača.