OLOS dolazi iz Alfaparf laboratorije i donosi nam proizvode za njegu kože koji esenciju svoj djelovanja pronalaze u prirodi kao izvoru najdragocjenijih i najučinkovitijih sastojaka. Već više od 20 godina, ovi proizvodi rade za one koji tragaju za prirodnim proizvodima za ljepotu i wellness, iz dana u dan, proučavajući prirodu i birajući njene najefikasnije, čiste prirodne elemente za svoje aktivne sastojke. OLOS je posvećen vašoj koži i njenom razvoju tokom vremena kako bi joj se, uvijek i u potpunosti garantovala potpuna pažnja. OLOS se uklapa sa prirodom, i prevazilazi kozmetiku uokvirujući moderan način života, rafiniranom i svesnom neutralnošću za one koji traže samo najbolje. U saradnji sa “Alfa Ton Lekić Exclusive”, u novom top 5 postu nastavljamo da vas upoznajemo sa tretmanima iz njihove ponude, a ovog puta fokus je na esencijalnim i anti – age tretmanima brenda OLOS:

1.Olosage

Tretman sa aktivnim kiseonikom za zrelu kožu donosi revolucionarnu kombinaciju ozoniranog arganovog ulja, kiseonika i anti – age faktora. Pruža lifting efekat, minimizira bore i štiti kožu od zagađenja.

2.Delizia di Riso

Ovo je tretman koji hrani kožu, bogat aktivnim sastojcima iz 3 vrste riže: smeđe, crne i ljubičaste. Bogat vitaminom E, shea puterom i proteinima riže, pruža koži trenutan osjećaj svježine i vitalnosti.

3.Nettare di Zucca

Radi se o tretmanu za masnu i kombinovanu kožu. Zahvaljujući aktivnim sastojcima iz grožđa i bundeve, u isto vrijeme djeluje na različitim zonama lica, pa idealno hidrira kožu i štiti je od oksidativnog stresa, dok u isto vrijeme reguliše masnoćui održava kožu čistom i glatkom.

4.Frutti di Bosco

Ovo je tretman za delikatnu njegu osjetljive kože. Aktivni sastojci ribizle, jagode, borovnice i kupine ojačavaju prirodne odbrambene mehanizme kože i na taj način poboljšavaju otpornost osjetljive kože, njenu boju i izgled.

5.Glyco program (sa Glyco & Acids)

Regenerativni tretman lica, zahvaljujući glikolnoj kisjelini, vraća koži vlažnost i mekoću. Stimuliše i poboljšava razmjenu materija u ćeliji, pa na taj način ojačava kožu u borbi protiv starenja. Pogodan je za sve tipove kože.