Kompanija “MPM” otvorila je, uz prisustvo saradnika i prijatelja, još jedan objekat u “Cosmetics” lancu. Riječ je o objektu koji je nastavak nedavno započetog koncepta market + parfimerija, sada na još većem prostoru, i na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Budvi, novoj zgradi “Royal Gardens”. Ideja o spajanju u jedan objekat parfimerije i marketa, nastala je kao odgovor na potrebe Cosmetics – ovih vjernih potrošača da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za njegu, uljepšavanje, zdravlje, djecu, kuću… jednostavnije rečeno, svakodnevne životne potrebe.

Lancu se pridružio ne samo najveći objekat do sada, nego i najveća parfimerija u Crnoj Gori. No, epitet najveća, ne bi značio ništa sam po sebi, da u njemu nije stvoren neponovljiv ugođaj opuštene trgovine, za koji je zaslužan brižljivo odabran asortiman, stručno osoblje, i sam enterijer. Ovaj fenomenalni objekat na dva nivoa sadrži sve ono što žene obožavaju: ekskluzivne kozmetičke i make – up brendove, širok parfemski asortiman, kao i standardnu ponudu. Ovdje možete pronaći brendove poput Estee Lauder, Clinique, Sisley (kojima ovdje pripada posebno mjesto), Collistar, Guerlain, Elizabeth Arden, Gucci, Cartier, Boss, Bvlgari, Burberry, Chloe, specijalni Inglot korner, kao i novi brend korner, po prvi put dostupan u Crnoj Gori: Juvena. Širok izbor parfema pruža mogućnost da pronađete svoj omiljeni ili se odlučite  za neki sasvim novi koji lansiraju poznate parfemske kuće. U okviru parfimerije,posebno mjesto zauzima i U ponudi naše parfimerije se nalaze luksuzni parfemski, make up i kozmetički brendovi. Ovdje posebno mjesto pripada brendovima Clinique, Este Lauder i Sisley.  Širok izbor parfema pruža mogućnost da pronađete svoj omiljeni ili se odlučite  za neki sasvim novi koji lansiraju poznate parfemske kuće. U okviru parfimerije, posebno mjesto zauzima i Inglot make – up korner. Inglot je profesionalni make – up brend, omiljen među šminkerima i make up artistima, brend koji je prisutan danas na skoro svim modnim pistama i TV, filmskim i pozorišnim šminkernicama u skoro svim svjetskim metropolama.

U drugom dijelu, koji se nalazi sprat niže, smještena je uobičajena drogerijska ponuda, poput one u svim ostalim “Cosmetics” objektima, uz proširen asortiman kozmetičkih proizvoda, obogaćen plažnim programom, školskim priborom, segmentom igračaka i sertifikovane zdrave hrane.

Na otvaranju je predstavljena i najnovija Inglot kolekcija, nastala u saradnji sa  Jenifer Lopez, čiji je ona co – kreator i zaštitno lice. Inglot šminkerka Branka Bujišić izvela je  mali make – up performans i prikazala jedan od načina kreiranja J.Lo look-a iz istoimene kolekcije.