U organizaciji kompanije “Orbico Beauty”, u okviru “Cosmetics” parfimerije i marketa u Budvi (zgrada “Royal Gardens”), upriličen je događaj povodom predstavljanja novog luksuznog kozmetičkog brenda JUVENA na našem tržištu.

Ekskluzivna kozmetika JUVENA je švajcarski brend koji donosi tradiciju i pionirski duh u razvoju superiorne njege protiv starenja. Osnovana u januaru 1954. godine, JUVENA kombinuje isprobane i testirane tržišne vrijednosti, kao što su visoki švajcarski standardi kvaliteta i profesionalna briga o kupcima sa inovativnim, naučnim istraživanjem. Ime JUVENA proizilazi iz latinske rijeci “juvenalis”, što znači mladost, a to je istovremeno i vizija i obećanje ovog brenda. Više od 50 godina, naučnici u JUVENI istražuju kožu i procese koji dovode do starenja kože.

Nedugo nakon što je JUVENA osnovana, kompanija je proizvela prve dvije lake kreme u svjetskoj istoriji, čime je postavila temelje da JUVENA postane jedan od vodećih svJetskih brendova za modernu kozmetiku protiv starenja koze. Ovo je bila revolucija na tržištu kozmetike, zato što je većina krema sve do ovog trenutka bila kompaktna i masna. “Cream Juvelia” i “Active Moist”, međutim, oduševljavaju klijente svojom jedinstveno laganom i glatkom teksturom, zbog čega su brzo stekli međunarodnu reputaciju. U skladu sa svojim brzo rastućim asortimanom proizvoda, JUVENA je uskoro pokrenula asortiman za njegu tela, zadovoljavajući čak i najzahtjevnije potrebe za njegom kože od strane potrošača u 1950-ih i 60-im.

Ono po čemu se Juvena izdvaja je SkinNova tehnologija. SkinNova tehnologija koristi  posebne peptidne aktivne sastojke, uz pomoć kojih podržava aktivnost matične ćelije kože, koja je, opšte poznato, izvor svježe, nove kože. Na taj način pomaže samoobnovljivosti kože. Ovom revolucijom, JUVENA je prvi kozmetički brend u svijetu koji uspijeva da integriše potencijal kožnih matičnih ćelija u proces njene njege. Ovaj princip obnavljanja ćelija je nevjerovatno efikasan. Koža postaje gusta, poboljšana i ponovo rekonstruisana.

Fotografija: Boško Ivović – Rise Agency Podgorica