Sinoć je u najvećoj i najluksuznijoj “Cosmetics” parfimeriji i marketu u Budvi predstavljena CPh linija proizvoda, koja dolazi upravo iz laboratorije “Cosmetics” apoteka, a na njoj su radili stručni farmaceuti. Na ovaj način, na tržište stiže niz fenomenalnih proizvoda, dobijenih od kvalitetnih i prirodnih sastojaka. Osim predstavljanja proizvoda, gosti su imali priliku da odrade i analizu kože aparatom “Beauty Analizer”, koji određuje nivo hidratacije, sebuma i melanina, a farmaceuti i kozmetičari su davali i savjete iz svojih oblasti.

Kako je rekla Marija Vujović ispred “Cosmetics”-a, proizvodi kao što su antirid, hidranta, londonska, vitaminska i hidrantna krema, kao i krema za ruke i baby mast, naišli su na odličan odziv kod mušterija, a osim ovih proizvoda, donose nam i mlijeko za čišćenje lica i mlijeko za tijelo, ali i različita prirodna ulja za njegu kože.

Proizvodi su namijenjeni, prije svega, osjetljivoj koži, jer ne sadrže boje, parabene, emulgatore i konzervanse, koji mogu djelovati kao alergeni ili iritansi. Ova linija proizvoda preporučuje se osobama kojima ne odgovaraju proizvodi koje su probali iz postojećih komercijalnih kolekcija.

Fotografija: Danilo Jevtić – Rise Agency Podgorica