Ove nedjelje Čiviluk vam u saradnji sa Cosmetics marketima predstavlja TOP 5 proizvoda CPh brenda, brenda iz Cosmetics Pharmacy laboratorije, čiji su proizvodi nedavno predstavljeni a rade ih njihovi farmaceuti pod strogo kontrolisanim uslovima, u malim serijama. Proizvodi ne sadrže konzervanse i parabene.

1. Londonska krema

Krema je namijenjena normalnoj do suvoj koži kojoj nedostaje vlažnost. Sadrži eucerinsku podlogu u kojoj su inkorporirani vitamini i biljna ulja koji hrane i omekšavaju kožu. Pošto je suva koža vrlo osjetljiva na spoljašnje uticaje, vitamin E iz kreme, kao jak antioksidans, čini da koža neometano obavlja svoje prirodne funkcije. Krema stvara tanak, nepropustljiv film na koži i tako sprečava gubitak vode iz kože, takođe je štiti od štetnih uticaja spoljašnje sredine. Odlična je i kao podloga za šminku.

sl 02

2. Antirid krema 

Krema je namijenjena za potpunu dnevnu i noćnu njegu kože u predjelu oko očiju, kao i na ostalim mjestima sa izraženim borama. Veoma bogate teksture, koja dubinski njeguje zrelu,  suvu i veoma suvu kožu Ovaj preparat sadrži biljna ulja i vitamine A i D.

04 ANTIRID pakovanje

3. Hidrantna krema

Lagana, osvježavajuća krema koja zadržava vodu u epidermu 24 časa, namijenjena je za njegu normalne i mješovite kože. Intenzivno i dubinski hidrira kožu. Visoko kvalitetno ulje badema vraća svježinu i elastičnost koži. Lako se upija, ostavljajući nemasan film na koži. Predstavlja dobru podlogu za dekorativnu kozmetiku.

kutija i flasica HIDRANT

4. Vitaminska krema

Izuzetno hranljiva krema koja je pogodna za njegu suve kože i za noćnu njegu normalne i suve kože. Bogata je biljnim uljima i vitaminima A,D,E koji povećavaju elastičnost kože, sprečavaju perutanje i neprijatno zatezanje. Na koži stvara film koji sprečava gubitak vode preko kože i povećava joj elastičnost i mekoću, a hrapavu i ispucalu kožu čini glatkom i baršunastom. Vitamin E je antioksidant koji pojačava prirodnu regeneraciju kože.

kutija i flasica VITAMIN

5. Baby mast

Da bi spriječili pojavu pelenskog osipa ili ga ublažite ako se već pojavio, preporučujemo ovu kremu. Iako je njena primarna namjena kod pelenskog osipa, pomaže kod ojeda različitog porijekla. I ne samo da se koristi za bebinu kožu, blagotvorna je za suvu kožu, pa se preporučuje i odraslima za svakodnevnu njegu.

sl 05