Bioskop Cineplexx Delta City predstavlja dio velike evropske porodice Cineplexx multipleksa, čije je sjedište u Beču. Cineplexx multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom i ekranima koji obezbjeđuju visok kvalitet slike, kao i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbjeđuje vrhunski kvalitet zvuka. Bioskop ima ukupno šest bioskopskih sala, a posjetioci imaju priliku da uživaju u najaktuelnijim filmovima u 3D tehnologiji uz pomoć Real D tehnologije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbjeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svijetu. U saradnji sa njima, donosimo top 5 filmova, koji su aktuelni na njihovom repertoaru.

1. Pravednik 2

U prvom dijelu „Pravednika“ upoznali smo Roberta Mekola, bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica koji je lažirao sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru, a to mu na kraju nije pošlo za rukom. U nastavku filma Mekol nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zavjeri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama, a možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah nepoznanica. On riješava probleme koje slabiji ne mogu sami da riješe, jer on je pravednik.

 

2. Megalodon: Predator iz morskih dubina

Kada se međunarodni podvodni centar, koji vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Sujin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Džonasa Tejlora. Džonas Tejlor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

3. Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No, ono što im u jednom trenutku ipak prekida zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Eriku. Ali, niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

4. Opatica iz pakla

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije “Prizivanja zla” i “Anabel”. Kada časna sestra u Rumuniji sebi oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu “Anabel 2: Stvaranje zla”.

5. Nemilosrdni plišani

Brajan Henson je spojio najluđe od “Ulice Sezam” i “Mapet Šoua” ne bi li dobio crnu komediju za ljubitelje ne tako sređenog porodičnog humora. Radnja je smještena u kriminalno podzemlje Los Anđelesa u kojem lutke i ljudi žive zajedno, ali lutke se smatraju građanima drugog reda. Posrnuli bivši policajac i poročni privatni detektiv, Fil Fillips (lutka), odlučan je u otkrivanju serijskog ubice koji je ubio njegovog brata, a sada ubija članove popularne serije iz ‘80-ih godina. Kako bi riješio slučaj, udružuje se s detektivkom Edvards, svojom bivšom partnerkom koju ne podnosi.