Bioskop Cineplexx ponovo organizuje “Ladies Night”, i to u četvrtak, 13. septembra od 20:00h. Rezervišite ovo veče za bioskop, a tamo vas čekaju sa novim filmskim hitom, poklonima i dobrim raspoloženjem. Sve posjetiteljke očekuje filmski hit sa Blejk Lajvli i Anom Kendrik u glavnim ulogama, koktel dobrodošlice Jack Honey, poklon magazine Elle ili Cosmopolitan, dok su poklone iznenađenja pripremili Kuća hemije Exclusive i Vlado Beauty Bar.

Na repertoaru je film “Slatka mala tajna”: napet, a istovremeno glamurozan i duhovit triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavlju i lojalnosti, ubistvima i osvetama, reditelja i scenariste Pola Fejga s Anom Kendrik i Blejk Lajvli u glavnim ulogama.

Film prati mamu vlogerku Stefani Vord (Ana Kendrik) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emili Nelson (Blejk Lajvli) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Stefani istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emili iz grada. Stefani se udružuje s Emilinim mužem i ubrzo počinje da se pita da li poznaje svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.