Večita dilema: šta je to ljubav? Kako je prepoznati? Ko su ljudi koje volimo: da li su to oni bez kojih ne možemo ili oni bez kojih ne želimo?!
Iz mog ugla, ljubav je odluka! U određenom spletu okolnosti i slučajnosti, sretnemo osobu koju želimo kraj sebe jer nam pruža neobičan mir. Komunikacija ide sama od sebe. Ukoliko to osetimo, imali smo sreću da sretnemo LJUBAV! Bolesna opsesija nije ljubav, nego nedovršena psiha osobe koja, vezujući se za nekoga, upotpunjuje svoj ego, ali uništava auru te druge osobe. To je tzv. toksični odnos. Nije lako iz njega izaći. Te osobe imaju neverovatnu moć manipulacije i tu prljavu energiju, kojom dobru energiju poništavaju i tako vladaju osobom na koju su se namerile. Počnete da se razboljevate, drhtite, prazni ste, ali ste idalje u tom odnosu. Mirite se sa svojim stanjem, jer ste pod uticajem manipulatora, od kog osećate slabost i nemogućnost da se trgnete. Dobro se čuvajte ovakvih ljudi. Svojim ponašanjem toliko izazivaju osećaj sažaljenja i da ste vi razlog zašto su oni nesretni, a ustvari, njihova nesreća leži u njihovom bolesnom umu. Trgnite se i dajte sebi šansu da budete sretni jer to NIJE LJUBAV!!!
Ljubav vam pruža slobodu da dišete, ona vam oslobađa dušu. Daje sigurnost i vi letite. Ljubav vas ne prizemljuje nego daje krila koja niste ni znali da imate. Bez te osobe možete ALI NEĆETE, jer vam upotpunjuje život. Ona ispunjava vaša očekivanja bez da ste to i tražili jer to je vaša srodna duša. Vlastito dno je lekcija jer niste dovoljno cenili sebe. Dopustili ste da osoba kraj vas živi vašu energiju i blokira vaš život. Odustanite dok nije kasno, a kasno je kad bolest dođe kao poruka svemira: “Halo, ne prihvataš realnost!”. Ne precenjujte svoje “izdržaću”! Izdržite samo ako treba da se borite za osobu vrednu toga. Pretrpite prepreke jer iza njih je najlepše jezero puno ljubavi, poštovanja i sreće! Ne dozvolite da vas iko menja i nameće kako vi treba da se ponašate jer inače to ne odgovara osobi kraj vas. Ljubav je usklađivanje, a ne diktiranje pravila!
Ljubav je odluka! Ne čekajte promene, budite promena! Cenite sreću ako je sretnete, jer sreće se samo jednom! Sretno svima u donošenju ovih kardinalnih odluka, koje određuju kvalitet života!