Na Velikoj skeli, ispod zidina Starog grada u Ulcinju, održan je drugi po redu festival mode “Ulcinj International Fashion Nights”. Na ovoj manifestaciji koju je organizovao NVO “Montenegro events”, predstavilo se se 11 dizajnera iz zemalja regiona, SAD, Ukrajine i Italije. Organizatori su uvjereni da je ovaj festival koji je Ulcinj postavio na kartu evropskih gradova mode biti lijepa promocija i doprinos produženju turističke sezone. Glavni sponzori manifestacije su Opština Ulcinj i Turistička organizacija.

Predstavljanjem šest kreatora, među kojima je bila i Ulcinjanka Edita Nimanbegu, počeo je “Ulcinj International Fashion Nights”. Među mnogobrojnim gostima, bili su i visoki državni zvaničnici, strani diplomati akreditovani u Podgorici, lokalni čelnici, te posebno ugledne zvanice iz oblasti kulture.

Tokom druge večeri predstavili su se dizajneri iz Crne Gore,Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Makedonije a reviju je zatvorio podgorički modni tandem Kristina i Lazar Ilić. Organizatori su naglasili da su prezadovoljni kako je protekla ovogodišnja manifestacija i ne sumnjaju da će tim koji stoji iza svega dogodine napraviti još veći spektakl. Druge večeri predstavili su se brendovi poput HUNT by Lazar & Kristina Ilić, Irina Toševa, Marina Kosovich, Radojka Tepavac (i Diaz Kova torbe), kao i Emina Husedžinović Ibrahimović.