Priča o ljubavi, spletkama i ljubomori očekuje vas na novom “Ladies Night” događaju u bioskopu Cineplexx, koji je zakazan za sjutra, 03. oktobra u 20 časova.

Treći rimejk filma Zvijezda je rođena iz 1937. godine dolazi nam u potpuno novom ruhu, osvježen rediteljskim debijem Bredlija Kupera i glasom višestruko nagrađivane muzičke zvijezde Lejdi Gage. Priča je poznata, jer je do sada nekoliko puta adaptirana za film: stara zvijezda pomaže mlađoj da uspije u muzičkoj industriji, dok se između njih razvija romansa. U verziji iz 1954. igraju Džudi Garland i Džejms Mejson a iz 1976. Barba Strajsend i Kris Kristoferson. Ova verzija filma je pravo autorsko djelo Bredlija Kupera: on ga je, naime napisao, režirao, a u njemu i glumi i pjeva.

Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve pjesme u filmu su snimane uživo. Film je prikazan na 75. Venecijanskom festivalu u okviru glavnog programa i apsolutno je pridobio svu naklonost kritike. Sa sigurnošću možemo reči da je ovo priča koja je izdržala test istorije i koja dira ljude svuda u svijetu. Priča o ljubavi, ljudskim padovima i zavisnosti. U Kuperovoj verziji on je roker Džekson Mejn, koji se džinom i pilulama bori protiv demona i zaljubljuje u Ali (Gaga), konobaricu sa snovima da postane kantautorka, ali su joj rekli da ne može zbog izgleda.

Karte za dogadjaj i film „Zvijezda je rođena” su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.