Ljubav je osećaj koji može da nastane iz strasti, ali iz mog ugla ljubav je “ono nešto što vas poveže ” i ta osoba vas svojim prisustvom ispunjava. Strast “kida”, ukoliko nije upotpunjena osećajem da ste odgovorni za osećaje osobe kraj vas, u smislu “pazi da ne zaboli tvoj kukavičluk krivog čoveka”.
Treba znati proceniti ko zaslužuje da vam bude avantura a ko životni saputnik. Tu već igra ulogu karakter! (o tome detaljno u narednoj kolumni). Granica ne postoji! Jedno vuče drugo i aplicira onu poznatu opasku: “E baš sam imao sreće da sretnem kompletnu osobu”. Kratko i jasno!
Odgovor je samo jedan jedini a on glasi : Muškarac mora imati u glavi “Ja znam ko je ona i u skladu s tim ću da se ponašam.” Tu je početak i kraj svega. Ukoliko on to sebi ne može da predoči i osoba sa kvalitetima njemu je “krpa”… Tad treba otići!!! Uvertiru iz prethodne rečenice nastaviću ovako: Kad muškarac pred vama priča kako ga ispunjavaju “žene” a dok vas nije osvojio vi ste za njega bili unikat, znači da trebate otići! Ukoliko to ne uradite navikavate se na jedan sistem samouništenja i tu počinje vaša lična propast! Budite svesne da sreća nije cilj nego put i učinite svoj život takvim! Nemojte mrziti takve muškarce jer oni ne vole sebe, pa ne mogu ni vas. Za dobar partnerski odnos bitna je komunikacija i energetski sklad! Težite tome! Pravi vas čeka! Ne brinite!