Kontinuiran hemijski i mehanički uticaj na vlasi narušava integritet kose na razne načine. Spoljašnja i unutrašnja struktura vlasi slabi, što dovodi do poroznosti i veće sklonosti lomljenju kose. Jedinstveni Fibre Clinix tretman njege u potpunosti transformiše vlasi, otklanja oštećenja i vraća kosi stari sjaj. Uz korišćenje preporučenih BC Bonacure proizvoda za kućnu njegu, BC Fibre Clinix u potpunosti zatvara poroznost kose, čini je 10 puta snažnijom, a obnova njene strukture (i spoljašnje i unutrašnje) traje do 60 dana.

Kroz jedinstveno i personalizovano iskustvo, korišćenjem Fibre Clinix proizvoda, iz kose se uklanjaju nečistoće, osnažuje se unutrašnja struktura i eliminišu oštećenja, što u potpunosti transformiše vlakna kose i vraća ih u savršeno zdravo stanje. U pozadini BC Fibre Clinix linije nalaze se nove Schwarzkopf Professional Tribond te C21 tehnologije učvršćivanja vlasi i zaštite lipidnog sloja, koje utiču na preoblikovanje strukture vlasi zahvaljujući: dubinskoj rekonstrukciji (stvara trodimenzionalne veze unutar vlasi, umjesto dosadašnjih dvodimenzionalnih), savršenom obnavljanju (sprečava poroznost kose, zamjenjujući sve lipoproteine u kutikuli – svih 21 lipoproteina, umjesto 18 koristeći dosadašnje tehnologije) i novoj generaciji učvršćivanja kose (čime se povećava elastičnost vlasi).

BC Fibre Clinix Tribond šampon uklanja nečistoće i pogodan za sve tipove kose. Takođe, priprema strukturu vlasi za Fibre Clinix tretman. Nakon šampona, na scenu stupa BC Fibre Clinix Tribond tretman, koji osnažuje unutrašnju strukturu vlasi, a spoljašnjem dijelu daje izgubljeni sjaj. Na kraju, tretmani se završavaju BC Fibre Clinix boosterima jedinstvene koncentracije, koji otklanjaju unutrašnja i spoljašnja oštećenja na vlasima, a dostupni su u sledećim varijantama:

  • BC Fibre Clinix Peptide Repair Rescue Booster za oštećenu kosu;
  • BC Fibre Clinix Hyaluronic Moisture Booster za normalnu/suvu/kovrdžavu kosu;
  • BC Fibre Clinix pH 4.5 Color Booster za obojanu kosu;
  • BC Fibre Clinix Collagen Volume Booster za tanku kosu;
  • BC Fibre Clinix Keratin Smooth Booster za debelu/neukrotivu kosu.

Fotografija: Jovana i Đorđe