Poznati njemački make – up brend CATRICE predstavio je na nedavno održanom događaju u Beogradu najnovije trendove za sezonu jesen/zima 2018. Nove must – have proizvode odlikuju visokokvalitetni sastojci, luksuzne teksture, inovativne formule i pristupačne cijene, a inspirisani su novitetima sa svjetskih modnih pista.

Svaka žena je lijepa kada zrači sampouzdanjem i osmijehom. Za to nije važno samo nositi odgovarajuću garderobu, već i šminku koja je postojana i pruža svjež izgled tokom cijelog dana. Kako bi se samo visokokvalitetni, moderni i inovativni beauty proizvodi našli u torbi svake dame, stručni tim CATRICE posjećuje najveće modne prijestonice u svijetu, pronalazeći inspiraciju za razvoj novih linija.

„Dva puta godišnje, 25% naših proizvoda se mijenja, pa uvijek postoji nešto novo što možete da otkrijete i probate, po pristupačnim cijenama”, istakla je Ivona Hudan, regionalni PR menadžer kompanije WM2 cosmetics, zastupnika brenda CATRICE.

Kvalitet CATRICE proizvoda garantuju visoki standardi i stroge provjere koje se sprovode u cjelokupnom lancu, od proizvodnje i dobavljača do make – up palete na prodajnom mjestu. Testiranje, kako proizvoda tako i sastojaka za šminku, na životinjama je strogo zabranjeno, a svi proizvodi su bezglutenski (gluten free).