Modna Komora Crne Gore, organizator crnogorske Nedjelje mode pod nazivom Mionetto Prosecco Montenegro Fashion Week, upriličila je sinoć na Imanju Knjaz press koktel, na kojem je najavljen ovaj modni događaj, koji će, inače, biti održan u periodu od 19. do 22. novembra. Koktelu su prisustvovali kreatori, modni fotografi, zaštitna lica manifestacije, predstavnici medija i blogeri.

Direktor Modne komore, Srđa Lubarda najavio je učesnike, saopštio da će među njima biti i dizajneri učesnici konkursa Mionetto Prosecco i podsjetio da je završena i zaštitna fotografija manifestacije koju je radio fotograf Đorđe Živaljević. Predstavio je i Jovanu Šuškavčević, PR manifestacije. Srđa je istakao da se nada da će svi biti prijatno iznenađeni sadržajem Mionetto Prosecco Montenegro Fashion Week-a. Od dizajnera koji će predstaviti kolekcije, koktelu su prisustvovali Marina Banović-Džuver, Nina Dulović, Nada Pavlović, Sanja Bobar, Edita Nimanbegu, Hana&Iva, Nikolina Lončar ispred turskog brenda “JOYMISS”, Nada Vujović.

Marina Banović-Džuver predstaviće kolekciju koja je, prema njenim riječima, ,,zimska priča”, inspirisana Grimovim bajkama,  a čine je  slojeviti zimski odjevni komadi razigrane forme. Modna priča Sanje Bobar ovog puta počinje na ringišpilu, jer, kako kaže ona, ,,ringišpil života pruža niz lijepih, veselih uspješnih vožnji”. Ručno rađene modele pletenina predstaviće Nada Vujović. Ona kaže da su osmislili 15 modela, svaki je ručno rađen, a preovladavaju pastelne boje.

Od zaštitnih  lica manifestacije koktelu su prisustvovali Lea Tarailo, Ljubica Medenica i Stefan Popović. Oni su prenijeli utiske tokom snimanja reklamne fotografije i istakli zadovoljstvo što su dio ove modne priče.

Gosti su bili u prilici da uživaju u pjesmama koje je izvela Neli Al Mahmud, vinu Mionetto Prosecco i proizvodima Farmasi kozmetike.

*Fotografija: Boris Šekularac za MNE Magazin