Kompanija “Alfa Ton Lekić” je na svojim štandovima predstavila Epildream laser za trajno uklanjanje malja, Restylane filere, maderoterapiju, zatim Spa Harmony ulja za masažu, kao i Mesauda šminku. Tokom ova dva dana, organizovali su nagradnu igru u kojoj su mogli učestvovati svi posjetioci. Dobitnik prve nagrade dobija 10 tretmana epilacije nausnica u njihovom salonu “Alfa Ton Exclusive”, a dobitnik druge nagrade 10 tretmana maderoterapije. Osim toga, svi koji zakažu tretman epilacije tokom ovog festivala, dobija 20% popusta na cjelokupan tretman, kao i na filere (tretmane filerima radi doktorka Ljubinka Ivanović iz Beograda).

Epildream FiberPRO diodni laser velike brzine, proizveden u Americi, predstavlja novitet na crnogorskom tržištu i nudi nevjerovatne mogunosti rada na 20 Hz i na talasnoj dužini od 808 NM. Ovim sistemom možete ubrzati trajanje tretmana, što je ogromna prednost za kozmetičara, ali pruža i veći komfor klijentu.

Zahvaljujući inovativnom i ekskluzivnom sistemu hlađenja vodenim hladnjakom, u odnosu na tretmane drugim aparatima, ovaj tretman je kako bezbjedniji i pouzdaniji, tako i ugodniji. Takođe, aparat ima i “No Drive System”, odnosno laserski upravljački sistem bez pogonskog sistema, koji dozvoljava maksimalnu emisiju snage diodnih šipki, pružajući kompletno efektivan tretman.

Maderoterapija (terapija drvenim oklagijama) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što čini terapiju 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namijenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom. Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Sve ove blagodeti maderoterapije su uslovile proširivanje primjene i u estetske svrhe. Može se koristiti za dobijanje čvrstine tijela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih ćelija, bora na licu i drugim djelovima tela, izbacivanje toksina, viška vode i celulita. Masažu na modelu je prikazala Sandra Dragojević, a tokom masaže koristila je Spa Harmony ulja, takođe proizvod iza koji Alfa Ton Lekić.

Na Alfa Ton Lekić štandu predstavljeni su i proizvodi italijanskog brenda Mesauda, čiji su ekskluzivni distributeri. Mesauda Milano je mlada i dinamična kompanija, koja ima za cilj profesionalizam i samo najbolje za svoje potrošače. Trude se da svojim istraživanjima i inovacijama u kozmetičkoj industriji, i to po konkurentnoj cijeni, klijentima pruže proizvode visokog kvaliteta, kvalitetne formule, trendi boje i funkcionalno i atraktivno pakovanje. Mesauda Milano filozofija leži u principu po kojem je ljepota pravo, koje mora biti u stanju da kombinuje umjetnost i estetiku sa zdravljem i poštovanjem različitosti, koje karakteriše jedinstvene osobine pojedinca. Šminkerke Lejla Mulić i Milena Tomašević su za posjetioce odradile prezentaciju ovog fantastičnog brenda i njihovih proizvoda vrhunskog kvaliteta.

*Fotografija: Jovana & Đorđe, privatna arhiva