“JoyMiss” je turski brend koji postoji na svjetskom tržištu već 15 godina i posjeduje franšize koje su rasprostranjene po cijelom svijetu: u Italiji, Španiji, Holandiji, Belgiji, Švajcarskoj, Rusiji, Ukrajini, Južnoj Africi, Saudijskoj Arabiji itd. Prije dvije godine, JoyMiss se pozicionirao i na crnogorskom tržištu. Butik JoyMiss nalazi se u tržnom centru “City Mall” u Podgorici.

Brend koji se prije dvije godine pojavio u Crnoj Gori za kratko vrijeme postao je omiljeno mjesto za kupovinu. Svi ljubitelji svjetskih modnih trendova u JoyMiss-u mogu pronaći svoju savršenu odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim odjevnim kombinacijama, ležernim ili elegantnim, odjeći za poslovnu modernu ženu ili odjeći za svečane događaje sa veoma pristupačnim cijenama. Trude se da, prije svega, kvalitetom usluga kao i cijenama privuku pažnju damama.

Svaku odabranu odjevnu kombinaciju u JoyMiss-u možete upotpuniti velikim izborom nakita kao modnih dodataka, a njiihova odjeća prilagođena je ženama svih dobi. Upravo bogat asortiman i raznovrsna ponuda je ujedno i najbolja garancija da i oni najizbirljiviji mogu pronaći odjevne kombinacije za sebe i aksesoar prilagođen svom stilu.

Za dvije godine poslovanja postali su prepoznatljivi na crnogorskom tržištu i tako učvrstili svoj položaj. Ovom prilikom najavljujemo i svečano otvaranje druge radnje JoyMiss, 17-og novembra u Budvi u “Royal Gardens” centru. Cilj brenda je da se u narednom periodu proširi i na druge gradove Crne Gore u vidu maloprodajnih objekata.

Novom kolekcijom JoyMiss će se, takođe, predstaviti 19-og novembra na crnogorskoj nedjelji mode, Mionetto Prosecco Montenegro Fashion Week-u. Prepoznavši kvalitet najprestižnije modne manifestacije u Crnoj Gori, odlučili su da se prvi put predstave u okviru iste, i to sa 14 modela.

Kolekcija se sastoji iz dva dijela: jedan dio kolekcije za poslovnu, modernu ženu, a drugi dio modela namijenjen je za posebne i svečane prilike.

JoyMiss kolekcija namijenjena je ženama koje žele da budu drugačije, primijećene i tako se izdvoje od ostalih.

* Fotografija: Nikola Vulikić