1. Lili Mitrović

Đorđe: Ne baš kreativno. Ume to Lili i bolje. Nisam fan ovih haljina u formi bez forme. A i generalno taj barbie, pink, princess look mi je malo prevazidjen. Posebno kada su žene sa oblinama u pitanju. Lili izgleda sjajno. Trebalo je da istakne struk nekim dobrim pojasom.

David: ŽENO! Ovakvu kombinaciju uništila si babinim baletankama. Dodaj malo seksipila. Na nogama kao da imaš opanke, a ne tzv. baletanke. Super zamisao, ali više sreće neki drugi put.

2. Dara Bubamara

Đorđe: Na prvu loptu, htedoh da nešto iskritikujem, mada kada bolje pogledam u outfitu nema nečeg konkretnog što bih menjao. Odličan odabir obuće i jakne. Uvek me kupi njena catchy energija, pa joj tako „oprostim“ i neke modne greške, kojih ima.

David: Darina transformacija je odlična. Ova bela kombinacija je pun pogodak. Iako je nezahvalno raditi samo sa jednom bojom, Dara je vešto izkoketirala sa belom. Nikada bolje nije izgledala.

3. Dijana Janković

Đorđe: Dijani tako visokoj i tananoj, ne može nešto loše da stoji. Uostalom, Versace je Versace. Na njoj to izgleda odlično. Ne znam da li se neko bavi njenim stajlingom ili ne, ali na samom početku se već izdvojila u modnom smislu, negde je po istom postala i prepoznatljiva. Ne bih rekao da je sve to do skupih komada, jer svedoci smo mnogih pojava u high end komadima koje izgledaju tragično. To nije njen slučaj.

David: Dijana je neko ko ima verovatno i najskuplji garderober na ovim prostorima, posle Karleuše, naravno, ali je operisana od ukusa. Nema ni S od Stila. Bezveze. Šteta. Ovo je najbolji primer da novac nema veze sa ukusom i stilom.

4. Sandra Niketić

Đorđe: Classy. Nisam oduševljen, mada ovo i izgleda kao kombinacija za popodnevnu šetnju u ovo doba godine. Odličan statement kaput. Sandra po mom mišljenju i važi za ženu od stila, nema tu nekih grešaka, samo mislim da niste odabrali dovoljno interesantan outfit za komentarisanje.

David: WOW! Prvi put vidim ovu devojku/ženu, fantastično izgleda. Dominantan stav, mislim da ova žena može da iznese bilo šta. Kaput, torba, čizme. Lepo izbalansirane boje. Fantastično. Bravo!

5. Jelena Karleuša

Đorđe: Karleuša kao odličan prezenter kolekcije Džeremi Skota za H&M za naše prostore. Teatralno, u stilu Anne Dello Russo. Sklapanje jedne odevne kombinacije jeste mala umetnost. To Jelena zna i ne plaši se da rizikuje.

David: Ovo je pun pogodak. Odlično uklopljeni detalji, obuća, bunda. Volim ovu igru boja, sa kojom retki uspeju da pogode. Super. Pun pogodak! Kao i uvek.

6. Ana Štajdohar

Đorđe: Simpatično. Podseća na Lady Gaga iz ranog Just Dance perioda. Kao sto rekoh, simpatično , but not my cup of tea.

David: Ana je neko ko mi je uvek nedefinisan. Ovde imamo maramu, koja je kao haljina, naočare su okej, čizme su fine. Sve ovo je super, ali kao kombinacija NE. Želela je da bude urbana, ali ovde me podseća na ženu koja je krenula na plažu, izuzev ovih čizama. Zamislićemo ih kao ribarske. Šalu na stranu, Ovo je odlična kombinacija za pecanje na Južnoj Moravi u martu, ali za Ivana Ivanovića NE. Sorry.

7. Dunja Jovanić

Đorđe: Minimalistički, pročišćeno. Simpatičan mi je susret stilova Kate Middleton i Kardashian estetike. U pozitivnom smislu. Sada je to globalno, opšte prihvaćeno. I Dunja to odlično nosi.

David: Bezveze. Totalno. Ova haljina ima neku čudnu dužinu, PVC obuća mi je bezveze. Kosa okej, šminka solidna. Sve upakovano mi je jako dosadno. Baš me ubija.

Pogodak: Jelena Karleuša / Sandra Niketić

Promašaj: Ana Štajdohar

*Izvor: Trendy portal