“Sophie’s Beauty Line”, uz Redken i Balmain preparate i farbe za kosu, uskoro organizuje više oblika edukacije za frizere stiliste i koloriste. Glavni edukator na svim oblicima edukacije je njihov stilista, Danijel Arnaut, koji je trenutno u dvanaestoj godini svoje uspješne karijere. Njegovi radovi su već duže vrijeme znani crnogorskim ženama, a iskustvo je sticao u Americi, Velikoj Britaniji, Austriji i na domaćoj sceni. Kako sam kaže, “vještine su jeftine strast je neprocjenljiva”. Zato, ako i vi gajite strast prema ovoj vrsti umjetnosti, započnite svoju karijeru pravim putem i učite od najboljih. Broj polaznika na svim oblicima edukacije je ograničen, a upisni rok je u toku i otvoren je do 1.marta. Za sve informacije, možete se javiti na broj telefona 067 115 500.

Oblici edukacije:

Cjelokupna obuka frizera: obuhvata temeljna usmena predavanja i praktičan rad, za sve usluge frizera. Trajanje: 5 mjeseci.

Color edukacija: usmena predavanja i praktičan rad, sa fokusom na teoriju i miješanje boja za željenu nijansu, rad sa blanšom i hidrogenom, kao i na različite tehnike farbanja, uz akcenat na balayage. Trajanje: 4 nedjelje.

Balayage edukacija: obuhvata predavanja i praktičan rad, sa ciljem učenja i usavršavanja najtraženije tehnike kolorisanja kose, balayage. Trajanje: 2 nedjelje.

Nadogradnja kose: predavanja i praktičan rad za različite tehnike nadogradnje kose. Trajanje: 1 nedjelja.