1.  Jelena Karleuša

Nataša: Što se tiče Jelene Karleuše i stajlinga njenog generalno, to je žena koja bi najvjerovatnije mogla da predaje stil većini na Balkanu i ne samo na Balkanu. Žena smjelo kombinuje i postavlja trendove, a na sve to stavlja i lično njen pečat. Traperice dubokog struka joj stoje perfektno, uz to ona ima odličnu građu. Traperice, naročito ove dubokog struka, izdužuju noge vizuelno, a uz to su retro i trenutno veoma aktuelne. Posebno je, po mom mišljenju, važan izbor detalja kod odjevne kombinacije. Detalji i daju lični pečat. Ja ih uvijek posebno primjećujem. Kod Jelene imamo naočare za sunce i beretku, koja idealno ide sa crnim trapericama i sjajnim korsetom, koji mi se posebno sviđa i rado bih ga sama nosila. Ovaj korset bih rado ponijela, baš u kombinaciji sa ovim detaljima koje je JK odabrala i sa svijetlim, širokim, iscijepanim džinsom. Jelena, standardno, bez greške. Jedna je od rijetkih koja svoju harizmu i energiju prati svojim stajlingom. Ne pravi od sebe same raspar. I jedna je od rijetkih u toj disciplini.

David: Stajling koji je zasigurno podelio sve zaljubljenike u modu. Sa jedne strane, bilo je onih koji su opravdavali i pohvalili top sa kristalnim muškim polnim organom, bilo je i onih kojima se njen odabir nije svideo. Sve u svemu, ovo je super zamišljena kombinacija. Frizura, pantalone, naočare i top, sve je super ukombinovano.

2.  Dara Bubamara

Nataša: Dara Bubamara je neko ko je sitan i ko ima bujne obline. Po mom mišljenju, kod ove Darine odjevne kombinacije nema neke naročite greške, ne postoji ništa što mi bode oko, ali svakako je za moj ukus previše sve crveno. Ne bih nikad obula ovu obuću koju vidimo kod nje, uz ovu odjevnu kombinaciju uvijek bih radije obula salonke u boji kože, ili ako su već sandale otvorenih prstiju, moj izbor bi bio neka druga boja, ne bordo. Pedeset nijansi crvene. Od ruža, preko svega što nosi, do noktiju na rukama i nogama, sve je crveno. Ja bih, recimo, na ovaj kroj sakoa podigla kosu i stavila bih nakit. Visok rep i tanke alke bi cijelu kombinaciju učinile ljepšom. Dara je ovo, svakako, lijepo iznijela.

David: Ovo je super. Ja Daru nekako vidim u ovim odelima. Naročito u crvenoj boji. Ovo je kombinacija koju je nosila na press konferenciji povodom njenog spektakularnog koncerta u “Areni”. Dara je tokom 2018. jako napredovala u modnom smislu. Bravo za Marinu Simić i nju.

3.  Lepa Brena

Nataša: Što se tiče Lepe Brene, prvo što ću da iskomentarišem jeste da mi se sviđa promjena kod Breninog stajlinga. Boja koju je ovdje odabrala je toliko dobra, da tu ima ogroman plus. Nisam od onih koji misle da odijevanje treba prilagoditi određenim godinama. Ali sam neko ko je stoprocentno zagovornik toga da odjevna kombinacija treba da prati nečiju energiju. Ne možemo svi da nosimo sve, i ne možemo svi biti jednako upečatljivi u svemu. Dobra vijest jeste da imamo izbore. Sviđa mi se Brenin aksesoar, i generalno ostavlja utisak meritoran onome što ona jeste: dama. Ono što mislim da je moglo da bude bolje jeste kroj haljine. Izgleda kao da Breni kipe gležnjevi iz salonki, a svi znamo koliko Brena ima duge i lijepe noge. Mislim da su se i kroj i dužina haljine mogli riješiti bolje, u predjelu struka haljina ne briljira. Naglasila bih da mi se jako dopada njena šminka.

David: Smatram da se Brena još uvek za sve ove godine nije pronašla u modnom smislu. Nedefinisana je i ume često da pogreši. Ovde to nije slučaj. Decentno, elegantno i nadasve moćno izgleda u ovim bojama i kombinaciji samoj po sebi. Ovde detalji i boje igraju glavnu ulogu. Kombinacija za venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je odlična. Sve pohvale!

*Izvor: Trendy portal