Prvi komad HelenaDia nakita kreiran je i napravljen prije tačno 7 godina, sa idejom da njihov nakit jednoga dana bude dio svjetske modne scene. Vremenom, uz dosta truda, pažnje, rada i želje da stvore savršen nakit, HelenaDia je rasla od ideje do male imperije kvalitetnih i estetski perfektnih remek djela. Kamen po kamen, kristal po kristal, stvorili su fantastičan nakit koji izaziva pažnju. Specijalizovani su za kreaciju i izradu statement komada nakita koji su poslednjih nekoliko godina hit, kako u svijetu, tako i kod nas. Svakoga dana čine srećnim žene u Srbiji, ali i mnogim evropskim zemljama, Rusiji… HelenaDia tim predanih, talentovanih dizajnera u kontinuitetu radi na stvaranju novih ideja i svojom umijećem ih ugrađuje u neponovljive komade nakita, stvarajući tako “detalje koji život znače”. Njihovo najveće priznanje su mnogobrojni kupci, koji im se uvijek vraćaju sa osmijehom. HelenaDia je brend koji je prevazišao granice Srbije, pa tako svoja prodajna mjesta i klijente ima svuda po svijetu.

Pažljivim odabirom staklenih perli, kristala, uz maštu i umijeće dizajnera, u studiju HelenaDia u Beogradu, svakoga dana nastaju novi ručno rađeni komadi nakita. Danas paleta HelenaDia nakita broji stotine formi ogrlica, narukvica, minđuša i prstenja. HelenaDia nakit može se nositi u svim prilikama, na jutarnjoj kafi, večernjem izlasku, romantičnoj večeri kao i na važnom poslovnom sastanku ili scenskom nastupu. Ovaj nakit je glamurozan i raskošan, ali i elegantan i nježan. Sigurni smo da ćete uz njega još više zračiti svojom ljepotom, ženstvenošću i lijepim emocijama.

Upravo je objavljena nova kampanja ovog poznatog brenda nakita, pod objektivom i kreativnom palicom poznatog modnog fotografa Đorđa Bukvića. Čini se da je ovim fotografijama brend izašao iz nekih dosadašnjih okvira i prikazao nove komade u nešto drugačijem izdanju. Zaštitno lice za ovu kolekciju je poznato TV lice i model, prelijepa Tijana Stoisavljević, koja je ovom prilikom ekskluzivno za HelenaDia nakit pokazala i svoju nevjerovatnu moć transformacije. Make – up i frizuru potpisuje Jelena Cvetanović, a čitava ova atmosfera pastelnih boja, printova, glamura i Majamija dočarana je u ambijentu prijestoničkog “Crystal” hotela.
“Jako sam zahvalan Jeleni, vlasnici brenda, što me svojom pričom inspiriše, kao i mnoge u svom okruženju, ali i na pruženom poverenju da kreativnu viziju pretočimo u fotografije kojima sam, najiskrenije, prezadovoljan. Uvek je zadovoljstvo raditi sa pravim profesionalcima i vizionarima”, rekao nam je Đorđe.