“Original Marines” je brend osnovan 1983. u Napulju, a danas važi za jednog od najpoznatijih italijanskih, istovremeno, i globalnih brendova. Ovaj brend je prepoznatljiv po proizvodnji odjeće za čitavu porodicu, a naročito se specijalizovao u proizvodnji dječije. Brend odlikuje sportska elegancija, prepoznatljiv stil, kvalitetni materijali i izrada, vesele boje i maštoviti modeli. Ono što je zanimljivo, a što možda nijeste znali, je da ovaj brend preko 10 godina ima ugovor sa Warner Bros-om za korišćenje Looney Tunes likova, a pored toga sarađuje i sa Metro Goldwin Mayer-om kao i 20th Century Fox-om.

Vjeran svojoj originalnosti, sportskom stavu i dinamici kao životnoj filozofiji, italijanski dječiji modni brend “Original Marines” potvrđuje svoju mješavinu buntovnika, energije i originalnosti kao pravog nasleđa sopstvenog identiteta. Identitet otkriva samo nekoliko tragova: kreativnost, kvalitet, komfor, funkcionalnost i odaje savremeno urbano raspoloženje u novoj kolekciji odjeće, koja može interpretirati ličnost osobe koja je nosi.

Nova kolekcija je fokusirana na suštinu “Original Marines” brenda, gdje se sportski duh originalnih marinaca bavi eksperimentisanjem tkaninama, inovacijama i prilagođavanjem, dok se oblikuje u pravi italijanski stil u pogledu istraživanja, mode, detalja i udobnosti.

Sportski duh “Original Marines”-a kreće se „ruku pod ruku“ od eksperimentisanja sa tkaninama, kroz inovacije u proizvodnji i u prilagođavanju, oblikovan u autentičnom italijanskom stilu u pogledu istraživanja, mode, detalja i udobnosti. Materijali i tkanine ukazuju na novo značenje za postizanje casual, žestokog i neodoljivog izgleda. Svijetle i čiste boje su nosioci i glasnici života u neprekidnom kretanju. Pastelne boje i prirodne nijanse su posute po svijetlim i tropskim bojama. Intenzivne plave, indigo i crna poigravaju se sa bijelom kako bi stvorili urban izgled, pun stila i mode, a vojnički motivi, ali i oni kulturni inspirisani grafitima, izražavaju savremeni duh. Brend kroz putovanje među bojama tumači svoj izgled na originalan način, i poručuje da se umotate u slobodu: „Mi smo sloboda. Mi nosimo slobodu“.

Fenomenalnu novu “Original Marines” kolekciju možete potražiti u “Kids Land” radnji u tržnom centru “Delta City”.