Obrve su poslednjih godina “značajno dobile” na važnosti. Deceniju unazad, ili malo manje, važilo je geslo “što tanje to bolje”. Bilo je žena koje su ih jednostavno depilirale i izvlačile samo tanku crtu braon ili crnom olovkom. To bi sigurno izazvalo u najmanju ruku neobične reakcije kod onih koji nijesu svjedočili tom fenomenu. Međutim, sada je trend “natural look”, a mnoge žene imaju jednu “boljku” kada je njihovo lice u pitanju: rijetke obrve, pa im proces šminkanja obrva oduzme dosta vremena. Bez obzira na modu, koja se iz godine u  godinu mijenja, uvijek se držite pravila da ne mijenjate previše prirodan oblik vaših obrva, jer upravo takav oblik vam najbolje pristaje i na taj način ćete, bez obzira na aktuelne modne trendove, s obrvama koje lijepo uokviruju vaše lice i ističu njegove crte, sigurno uvijek biti u trendu.

Kad smo kod obrva, stigao je novi Revlon proizvod koji je već postao beauty hit! Revlon je ovog mjeseca izbacio odlične maskare za obrve (u pet nijansi) koje savršeno pristaju plavušama, brinetama, ali i crnkama.

Posebnost ovog proizvoda ogleda se u tome što Revlon Color Stay ™ olovka za obrve boji, nadograđuje i fiksira obrve u jednom koraku. Ono što dodatno oduševljava je lagana pjena, koja aplikaciju čini glatkom, kao i dugotrajna, vodootporna formulacija proizvoda, koja je postojana 24 sata bez razmazivanja. Takođe, zahvaljujući dobroj formuli, pokriva sijede, a idealna je za srednje i debele obrve. Iz tog razloga, obrve više neće biti iste, a ovu fenomenalnu maskaru obožavaće i plavuše i brinete i crnke! Nove Revlon maskare za obrve isprobajte u Mil-Pop prodajnim objektima.