Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima, ali i kako zaslužimo, tako i starimo, osvojila je publiku koja je smjenjivala aplauze i smijeh. Fingirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu a ‚‚Models by JG‚‚ su iznijeli priču jedne učionice kroz modu. Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić (“Maša i medvjed”) i autorka projekta Jelena Govedarica, koja je scenarista, koreograf i organizator.

Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupsky, koji je poručio da uvijek budemo svoji i drugačiji a njegova kolekcija je iznešena kroz Jelenin san prije vjenčanja. Kolekcija maturskih haljina Snježane Vujinović prezentovana je kroz sjećanje glumica na matursko veče. Hrabra mama Sara sa svojim djevojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i dijelom najmama u kom je učestvovala. Dizajnerka jugoslovenskog glasa Brana Čavić kolekciju “Unska rapsodija” predstavlila je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cijenjenog modnog imena.

Muzički dio koji je kroz scenario predstavljen kao dio zabave uz TV dvije drugarice i brako-razvodnu parnicu, iznijela je pjevačica Irma Sejranić. Modni brendovi TFY, AMC, Nicolas, Elipsa  predstavili su nove kolekcije. Voditeljski dio pripao je Dijani Đordjević sa K::CN. Jovana Jelovac Cavnić izjavila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomjeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom. ”Poštujem Jelenin rad i  došla sam da upotpunim koncept jer je ona neko ko nudi nešto inovativno i drugačije i ko je pomjerio granice mode”, rekla je Brana Čavić. Di Krupsky je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao, a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.