Nova kozmetička linija KOKO Be a natural beauty je konačno stigla! Savršena, prirodna i zdrava njega za vaše lice je tu. Proizvodi na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, osvojiće vaša srca. Iza ove linije stoji dama koja je, poslije 10 godina iskustva u radu sa vodećim svjetskim brendovima, sa ponosom i uzbuđenjem odlučila da sa nama podijeli svoju kozmetičku liniju. Svjetska, a naša: Koviljka Skrobonja!

Danas se toliko govori o ishrani i onome što unosimo u naše tijelo, ali šta je sa onim što stavljamo na svoje lice? Koža apsorbuje kako dobre, tako i štetne sastojke, pa, zbog toga, moramo dobro znati razliku. Sve glavne aktivne supstance koje utiču na kožu: vitamini, antioksidanti, proteini, enzimi ili, npr. hijaluronska kisjelina, potiču iz prirodnih izvora. Zbog toga je ova linija napravljena od 100% prirodnih sirovina, i kao takva predstavlja najbolji izbor za vašu kožu. Kolekciju čine: day sun krema, detox piling, wow piling i glow serum.

Koko Day Sun krema je namijenjena suvoj i mješovitoj koži, sa zaštitnim faktorom 30. Daće vašoj koži svu potrebnu njegu i hidrataciju i zaštititi je od štetnih zračenja. Potpuno prorodni sastojci su pažljivo birani samo za vas (ricinusovo ulje, arganovo ulje, lješnikovo ulje, shea buter, pčeljinji vosak, eterična ulja).

Koko Detox piling za lice sa aktivnim ugljem će dubinski ukloniti sve nečistoće i mrtve ćelije sa vašeg lica i pritom ostaviti vašu kožu savršeno glatkom na dodir. Sadrži žuti šećer, ulje nevena, med, aktivni ugalj, mljevene koštice kajsije, kakao i eterična ulja).

Koko Wow piling za lice pruža nježno, a temeljno čišćenje i hranjenje kože vašeg lica. Ovaj potpuno prirodan piling daće vam svježinu i gladak izgled kože. Sadrži žuti šećer, ulje nevena, med, mljevene koštice kajsije i eterična ulja).

Koko Glow serum sa aloe verom i hijaluronom dubinski prodire u kožu i poboljšava sintezu kolagena i elastina, obnavlja hidrolipidni sloj, umanjuje postojeće bore i usporava pojavu novih.

Kolekcija će u Crnoj Gori biti dostupna u fenomenalnom beauty concept store-u “Sophie’s Beauty Line”.