Teško je pronaći savršen kupaći kostim, posebno kada nas modni brendovi svakodnevno „bombarduju“ kolekcijama koje se pojavljuju na modnom tržištu. Među novim modnim trendovima koje je najavio modni svijet i ove godine se istaklo nekoliko modela kupaćih kostima koji će osvojiti svjetske i naše plaže. U neutralnim bojama, vibratnim jarkim tonovima, nježnim pastelnim nijansama i razigranim uzorcima, najpoželjniji kupaći kostimi za sezonu pred nama rađeni su prema silueti ženskog tijela i stvoreni da laskaju baš svakoj figuri. Istovremeno jednostavni i ženstveni, novi kupaći kostimi stvaraju neodoljive siluete, među kojima ćete pronaći onaj samo vaš savršeni model. Modeli koji se ističu svakako su jednodjelni kupaći kao omiljena klasika, oni visokog struka koji donose retro šarm, ali i nezaobilazni “mornarski” motiv i volani.

Vintage komadi prebacili su se i na plažu, pa su ove godine one pune dama u kupaćim kostimima s visokim strukom. Osim sto je ovakav kupaći praktičan jer sakriva trbuščić, itekako zna biti sexy, obzirom da stegne na pravim mjestima, a mnogo ostavlja na volju i mašti. Ovaj model kupaćeg kostima s retro prizvukom jedan je od najpopularnijih za ovu sezonu i nose ga svi, pa je, u skladu sa tim, ponuda dizajnerskih i high street brendova prepuna sjajnih modela.

Trend koji smo mogli vidjeti u “Čuvarima plaže” viđaćemo i na plažama ovoga ljeta: jednodjelni kupaći kostimi. Iz mora bikinija, sve više se ističu ovi kupaći kostimi, čija popularnost ove godine ponovo raste. Ove kupaće sada viđamo u niz zanimljivih boja i uzoraka, pa na njih definitivno treba obratiti pažnju. Ovo je ujedno najtraženiji kupaći kostim za ovu sezonu, pa razmišljate li “stylish” izležavanju tik uz more na pješčanoj plaži, obavezno nabavite jedan trendy jednodjelni kostim.

Kupaći kostimi: Piazza Italia