Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza Paklene ulice sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu “Hobs i Šo”.

Sve otkad su se predstavnik zakona, odani agent tajne američke diplomatske službe, krupni Hobs (Dvejn Džonson) i bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), prvi put upoznali u filmu “Paklene ulice 7”, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali, u trenutku kada se unaprijeđeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i nagažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu “Paklenih ulica”, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predjela Černobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe.

Ulaznice za događaj su dostupne online i na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.