Nakon lansiranja KOKO Be a natural beauty linije, koja je rasprodata u rekornom roku, na tržište je stigla nova, “KOKO PREMIUM” kolekcija! Proizvodi na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, osvojiće vaša srca. Iza ove linije stoji dama koja je, poslije 10 godina iskustva u radu sa vodećim svjetskim brendovima, sa ponosom i uzbuđenjem odlučila da sa nama podijeli svoju kozmetičku liniju. Svjetska, a naša: Koviljka Skrobonja!

Danas se toliko govori o ishrani i onome što unosimo u naše tijelo, ali šta je sa onim što stavljamo na svoje lice? Koža apsorbuje kako dobre, tako i štetne sastojke, pa, zbog toga, moramo dobro znati razliku. Sve glavne aktivne supstance koje utiču na kožu: vitamini, antioksidanti, proteini, enzimi ili, npr. hijaluronska kisjelina, potiču iz prirodnih izvora. Zbog toga je ova linija, baš kao i prethodna napravljena od 100% prirodnih sirovina, i kao takva predstavlja najbolji izbor za vašu kožu. Kolekciju čine: dnevna i noćna krema, piling i serum za lice.

Koko Premium dnevna i noćna krema daće vašoj koži svu potrebnu njegu i hidrataciju i zaštititi je od štetnih uticaja. Hijaluron, kombinovan sa potpuno prirodnim sastojcima, pažljivo biranim samo za vas, daće vašoj koži vlažnost i učiniće je glatkom, elastičnom i svježom.

Novi Premium piling za lice će dubinski ukloniti sve nečistoće i mrtve ćelije sa vašeg lica i pritom ostaviti vašu kožu savršeno glatkom na dodir. Uz nježno, a temeljno čišćenje i hranjenje kože vašeg lica, ovaj potpuno prirodan piling daće vam svježinu i gladak izgled kože.

Koko Premium serum sa aloe verom, hijaluronom i etarskim uljem ruže dubinski prodire u kožu i poboljšava sintezu kolagena i elastina, obnavlja hidrolipidni sloj, umanjuje postojeće bore i usporava pojavu novih.

Kolekcija će u Crnoj Gori biti dostupna u fenomenalnom beauty concept store-u “Sophie’s Beauty Line”.