Kako je rekla Kristina Ilić na početku pressa, ovo je priča o neprolaznoj ženskoj ljepoti i romantici ,,koja je sastavni dio, kako svakog od nas, tako mode i generalno, bračne zajednice.” “Nadam se da ćemo te večeri, makar djelićem, dotaći srca svih vas i stvoriti trenutak koji se pamti. Ovo je priča, prije svega uspomena, kojom ćemo kroz prezentaciju 50-ak modela, evocirati dio prošlosti. Posvećena je nama mnogo važnoj osobi čije ime nećemo otkrivati. Ostaćemo intrigantni do 10. oktobra, tako da ćete uoči same revije čuti kakav je naziv naše kolekcije”, dodala je ona.

Istakla je da su eksperimentisali na temu vjenčanja, a koloritno, ,,igrali” su se najviše sa pastelnim tonovima, pored bijele, zlatne i srebrne boje. “Krojevi su uglavnom klasični, ali kod nas, u suštini, ništa nije klasika. Sve će to biti upakovano u jednu modernu ženu sa duhom tradicije”.

Lazar je objasnio po čemu se ova revija razlikuje od ostalih koje su do sada imali. “Ovoga puta nećemo nastupati pod odvojenim imenima, već kao ,,Ilić Atelier”. Predstavićemo novu kolekciju modnog brenda ,,Lazar Ilić Couture” i novu kolekciju modnog brenda ,,Hunt by Kristina i Lazar”. Veče će biti otvoreno dječjom kolekcijom, to je novina u našem ateljeu. Kolekcija je rađena po uzoru na to kako izgledaju haljine za ženu, samo prilagođene tim godinama, zapravo to je replika haljina koje sam ja uradio za svoju ,,Lazar Ilić .outure”. Korišćeni su isti materijali. Što se tiče dječje kolekcije, sva je rađena od ručno vezenih materijala sa perlicama, biserima, cirkončićima”, istakao je on.

Publika će 10. oktobra vidjeti 15 modela brenda ,,Hunt”, 20 haljina ,,Lazar Ilić Couture” i 15 haljina za djevojčice. U saradnji sa fondacijom ,,Budi human” gost iznenađenja će prošetati pistom, a tu će biti i najmlađi učesnici na ,,Fashion Connection-u”, tako da, nadamo se dobrom provodu i da ćemo, zapravo, ovu našu emociju koja je bitna za stvaranje ove kolekcije uspjeti da prenesemo djelićem na sve vas”, zaključio je Lazar

Prikazan je i kratkometražni film, što je, kako je pojašnjeno, još jedna stvar netipična za njihov rad. Zaštitna lica kolekcije i kampanje su Anastasija Bulajić, Helena Čukić i Maša Popović, dok je oficijelni fotograf kampanje Marko Gardašević.

*Izvor: Montenegro magazin