Talentovani fotograf Đorđe Bukvić i ovaj put je fascinirao svijet svojim fotografskim umijećem. Naime, njegove fotografije osvanule su u prestižnom Vogue-u. Đorđe, osim ovim fenomenalnim učinkom, može da se pohvali i saradnjom sa prestižnim imenima svijeta, dizajnerima, popularnim ličnostima. Kada je Srbija u pitanju, tu su saradnje sa top modelima poput Ivane Bataković, poznatim TV licem Tijanom Stoisavljević, ali i jednom od trenutno najpopularnijih ličnosti, Kristinom Kijom Kockar.

Divno poznanstvo sa dizajnerom visoke mode Rami Kadijem, koji stilizuje neke od najpoznatijih dama svijeta kao što su Jennifer Lopez, Beyonce, Kendall Jenner, Rita Ora, preraslo je u saradnju! Njih dvojica su snage udružili povodom ekskluzivnog projekta tokom Pariške Nedjelje Mode, kada je Đorđe imao priliku da snima sa ovim svjetskim dizajnerom. Za muzu na ovom projektu Đorđe je pozvao svoju dugogodišnju prijateljicu, palestinsku princezu i top modela Aniku Božić Al Sarraj. Snimali su na ekskluzivnim lokacijama širom Pariza, a Đorđe ističe da je ovogodišnji Fashion Week poseban upravo po tome jer je imao priliku da ga provede sa maestrom visoke mode, Rami Kadijem.

Ovaj sve uspješniji i fotograf najavljuje još velikih saradnji, ali i jedan sopstveni projekat kom se veoma raduje. Jedva čekamo da vidimo o čemu je riječ!