Svi se dive prelijepim kreacijama na filmskim manifestacijama, u glamuroznim časopisima i na pistama visoke mode. Većina žena ima želju da bar na jedan dan mogu izgledati glamurozno i osjećati se poput princeze. Ono što jeste problem, haute couture je oduvijek bio skup. Brend ALMÉ couture nastao je iz želje da glamurozne modele učini dostupnim široj masi.

Svaki model je dizajniran i proizveden u Evropi. Artikli se izradjuju ručno sa mnogo preciznosti i  posvećenosti. Uz svaku kolekciju modna kuća ALMÉ couture drži korak sa potrebama kupaca. Osluškuju tržište i u interakciji sa zahtjevima klijenata, vrlo brzo izbacuju nove modele. Takođe, trude se da u svakoj novoj kolekciji ubace različite stilove. Osim pret-a-porter kolekcija, modna kuća radi vjenčanice i dječiju garderobu, da bi njihovi klijenti ostali vjerni brendu u svojim najvažnijim trenucima.

Ono što je zajedničko svim artiklima jeste da su glamurozni i sa pristupačnom cijenom. Divna vijest za sve djevojke iz Crne Gore je ta da su ALMÉ couture haljine od danas dostupne u našem i vašem omiljenom beauty concept store-u Sophie’s Beauty Line.

“Milano Outlet” je novootvorena radnja u Podgorici koja nudi high – end brendove visoke mode, kao što su Dolce and Gabbana, Alexander McQueen, Valentino, Dries Van Notel, Dsquared i mnoge druge, sa popustima od 40-80%. Kao što je i Đorđev tim uživao u konsultacijama sa sjajnim Markom Jovovićem, koji potpisuje styling, vjerujemo da će i potencijalni kupci takođe moći da se posavjetuju usled shoppinga i dobiju savjet kako da izgledaju kao sa svjetske piste. Druga must – to – visit fashion adresa je “Fashion Gallery” u Porto Montenegru, sa vjerovatno najljepšim pogledom na luksuznu marinu.

Modeli: Ivana Radoman, Anđela Vukadinović, Stefan Kolarević
Make up & hair: Vlado Beauty Bar
Stylist: Marko Jovović
Assistant of Photography: Jovan Vukomanović