Miljenik modnog svijeta, umjetnik Hey Reilly je, koristeći Samsung Galaxy Note 10+, dao novi izgled nekim od najčuvenijih klasika umjetnosti. Legendarna djela Van Goga, Botičelija i Da Vinčija ponovo su oživjela u 21. vijeku, postavši dio digitalne kolekcije u potpunosti prilagođene Instagram generaciji. Digitalna remek-djela obuhvataju: “Selfi portret”, “Damu sa mops-žabom”, “Zagonetni osmijeh”, “Djevojku sa crvenim nosem” i “Veneru od Osmjeha”.

Reilly, koji se bavi modnim dizajnom i ilustracijama, jedan je od najistaknutijih digitalnih umjetnika današnjice, prepoznatljiv po spajanju mode i likovne umjetnosti, a njegova djela našla su se u kampanjama mnogih vrhunskih brendova, kao što su Moncler, Calvin Klein, Nike i Vogue Italia.

“Moj Instagram profil je kao galerija gde dijelim svoje radove, a Note10+ me je konačno oslobodio monitora i miša, tako da čitav proces podignem na viši nivo. Humor je sastavni dio moje umjetnosti i ukoliko ova kolekcija nekoga natjera da stane i nasmije se, ja ću biti srećan čovjek”, istakao je Hey Railley. 

Tokom čitavog kreativnog procesa korišćen je Samsung Galaxy Note 10+, a Reilly je tom prilikom testirao S Pen olovku, multifokalnu kameru, AR Doodle funkciju, profesionalni softver za uređivanje video sadržaja, brzo punjivu bateriju i do 1TB interne memorije.

Galaxy Note je omiljen među korisnicima jer kombinuje moć i produktivnost sa jedinstvenim funkcijama osmišljenim tako da podstaknu kreativnost i inovativnost” rekao je Milan Vujović, direktor odjeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics.