Poslednjih godina Deborah lansira proizvode koji ujedno predstavljaju proizvode za njegu i šminku. Tako je nastala i Instant Lift kolekcija pudera i korektora, koja ima ima instant efekat i dugotrajne njegujuće benefite. Napredne formule su testirane da minimiziraju tipične znakove starenja i očuvaju prirodnu mladolikost kože. Ova dva proizvoda rade u sinergiji sa kožom da poboljšaju izgled iz dana u dan, maksimirajući rezultate tretmana za njegu kože.

Instant Lift puder odgovara svim tipovima kože. Lagana formula pudera reflektuje svjetlost i čini kožu blistavom, minimizirajući tipične znakove starenja. U sastavu je mješavina vitamina koja pruža dubinsku hidrataciju, ostavljajući kožu glatkom i prirodno revitalizovanom. SPF 30 osigurava zaštitu od preranog starenja uzrokovanu izlaganju suncu.

Instant lift korektor prikriva podočnjake i tamne kolutove oko očiju u jednom potezu. Praktičan sunđerasti aplikator, čini šminkanje jednostavnim i bez mrlja. Formulisan sa specijalnim aktivnim sastojcima koji reflektuju svjetlost pružajući odmoran i mladalački izgled.

Deborah proizvodi dostupni su u svim “Cosmetics” marketima.