Konačno je i u Crnoj Gori, zahvaljujući kompaniji “Ortus”, dostupan make – up brend Wet n wild, za kojim su uzdisale sve one djevojke koje redovno prate inostrane jutjubere. Cijene prilično pristupačne, a proizvodi omiljeni čak i onima koji koriste “high end” šminku.

U ovom postu predstavljamo jedinstvenu formulu Photo Focus kolekcije, koja se sastoji od pudera i korektora. Photo Focus puder savršena je podloga za kožu i fotografije bez filtera. Visoko-učinkovita podloga prošla je brojna testiranja kako bi se napravila formula za besprekornu šminku spremnu za fotoaparat. Testiran pod 7 svjetlosnih uslova sa i bez blica. Besprekoran ten uz mat efekat, a ne ističe bore niti stvara nove, pa lice izgleda ujednačeno i “ispeglano”. Puder ima teksturu koja se vrlo lako nanosi i blenda. Kada se nanese potpuno se stopi sa kožom, ten izgleda veoma lijepo i ne osjećate ga na licu. Nema težine, suvoće, ne zateže, ne puca u toku dana niti izgleda brašnjavo. Dakle, daje prirodan izgled, i samim tim je vrlo poželjan i kod dnevne šminke. S obzirom na to da ima dobro prekrivanje i da je prilično dugotrajan, dobar je izbor i kada su neke specijalne prilike u pitanju. Potražite vašu nijansu.

Korektor iz iste linije je sličnih karakteristika kao i puder. Ima lijepu gustinu i teksturu koja se dobro blenda i stapa sa kožom, međutim prekrivna moć mu je 7/10. Nije mnogo suv, ne uvlači se previše u borice i nakon setovanja stoji na koži prilično dugo.