U saradnji sa bioskopom Cineplexx Delta City donosimo top 5 novih filmova sa njihovog repertoara.

1. Blizanac

Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

2. Džoker

Do sada smo u ulogama Džokera gledali legendarnog Džeka Nikolsona i Hita Ledžera, a sada mračnu ulogu preuzima nominovan za nagradu Oscar® Hoakin Feniks. Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Džoker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Džoker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija mijenjana tokom različitih razdoblja. Rediteljevo istraživanje Artura Fleka, čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga.

3. Džudi

Film Džudi je oda nezaboravnom glasu, njenoj želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu holivudske ikone Džudi Garland. Priča prati Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town, u kojem će održati i svoj poslednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvijek vjeruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vijek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno djetinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom djecom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje? Holivudsku ikonu Džudi Garland igra Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina. U filmu slušamo i neke od njenih najpoznatijih pjesama, uključujući i legendarnu pjesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).

4. Grdana: Gospodarica zla

“Grdana: Gospodarica zla” je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma “Grdana: Zla vila”. U Diznijevoj avanturi “Grdana: Gospodarica zla”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smjerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cvjeta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće vjenčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva svijeta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na provjeru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

5. Priča o igračkama 4

Vudi je uvijek bio siguran u to koje je njegovo mjesto u svijetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dijete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao dio zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese cijelu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Poslije mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmijenili su njenu nježnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.