U prostorijama Living Room-a, u hotelu CentreVille u Podgorici, sinoć je upriličen humanitarni bal pod maskama, u organizaciji modnog dizajnera Lazara Ilića. Na balu, osmišljenom u duhu Noći vještica, a sa ciljem kupovine potrebnih stvari za Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, prikupljeno je pet hiljada eura. Dio novca zavrijedile su tri odabrane maske, a dio je obezbijeđen donacijama gostiju.

Voditeljka događaja, Valentina Mitrović, u ime organizatora pozdravila je posjetioce koji su se okupili  da kroz humanu misiju obilježe predstojeći praznik. Organizator događaja, Lazar Ilić, poželio je gostima dobrodošlicu na ovaj zabavni i humanitarni događaj. “Povod večerašnjeg okupljanja je da pokažemo da naše malo, nekome puno znači. S tim ciljem, u organizaciju događaja ušla je mala ekipa koja je pružila svoj maksimum. Najveću zahvalnost dugujem mojoj prijateljici Biljani Jovanović iz Holivud estetik studija, koja je sama poželjela da sa 2.500 eura pomogne događaj i tako pokrije vrijednost tri nagrade koje će neko od vas večeras osvojiti i proslijediti Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore”, kazao je Ilić.

Odluku o najboljim maskama donio je žiri koji su činili: modna dizajnerka Marina Banović Džuver, šminkerka Vanesa Đurašaj, član NVO Maškarada Goran Božović, Ana Ljuljđurović, koja se bavi bodypaintingom i Lazar Ilić.

Prvo mjesto pripalo je Petru Raičeviću, i njegova kreativnost nagrađena je iznosom od 1200 eura. Drugu nagradu, za koju je predviđeno 800 eura, osvojio je Ajdin Ado. Treće mjesto  je Angela Brković kojoj je pripala nagrada od 500 eura. Sve ove nagrade, koje finansira Holivud estetik studio, biće donirane Institutu za bolesti djece.

“Uz pomenuta sredstva, Insititutu za bolesti djece će se donirati i novac prikupljen iz donatorskih kutija, a u pitanju je iznos od 2.500 eura”, rekla je Mitrović, zahvalivši se gostima na učešću i humanosti. Posjetioci su u kreativno uređenom ambijentu uživali u muzici DJ-eva Marka Došljaka i Vlada Božovića, koje je na električnoj violini pratila Tanja Bogdanović. Lazar Ilić se zahvalio Living room-u hotela CentreVille, kao i agenciji Eunoia events koja je osmislila ambijent i prilagodila ga duhu praznika.

*Izvor: Montenegro magazin