Odavno su prošli dani kada su muškarci nosili izuzetno bezobličnu odjeću. Zahvaljujući naporima stilista i modnih dizajnera, muška odjeća takođe je postala originalna i trendi. Sada apsolutno svi predstavnici jačeg pola, po želji, mogu kupiti moderan outfit. Popularni modni brend Piazza Italia svake sezone posebno oduševljava muškarce svojim modnim kombinacijama koje koketiraju s trendovima, ali i pružaju mogučnost za razvijanje sopstvenog stila. Sezona jesen / zima 2019 biće u znaku četiri looka/trenda koji se međusobno mogu kombinovati, ali i služiti kao smjernica za razvijanje stila sezone. Nosiće se komadi inspirisani američkim vintage stilom poput komotnih farmerica, pa sve do ultimativnog t-shirta pod uticajem muzike i filma.

Koji je vaš stil?

NOVI VINTAGE STIL: Američki stil ove sezone dolazi u vidu somotskih pantalona ili jeans košulja. Sakoi i kaputi u tamnim bojama ove sezone nosiće se na razne načine i kombinovati s kontrastnim tonovima. Svrha je postići ležeran, komotan i voluminozan look.

GRAFIČKI T-SHIRT: Muzička grupa Rolling Stones, film Batman i grupa Mickey Mouse samo su neki od motiva koje ćemo pronaći na Piazza Italia majicama ove jeseni. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti printova lako će se postići individualan stil.

STUDENTSKI STIL: Funkcionalnost i sport glavna su obilježja studentske atmosfere. Majice, duskevi, retro patike i udoban jeans savršeno opisuju studentski look koji se odlično uklapa uz udoban i urban duh Piazza Italie.

DIVLJI ZAPAD: Svestrane, moderne košulje ključan su komad svake sezone. Od ” štreberskog” outfita pa sve do urbanog stila koji uključuje farmerice i košulje, razne kombinacije odgovaraju različitim prilikama. Ove sezone karirana, teget i siva košulja kreiraju savršen mix.