Lana Spasojević, osnivačica modnog brenda LADIES NATION je ujedno i dizajner za ovu marku odeće. LADIES NATION donji veš, najprepoznatljiviji proizvod ovog sprskog brenda, uveliko osvaja svijet. Za manje od dvije godine od zvaničnog lansiranja, ovaj proizvod je viđen na modelima, modnim i fitness blogerkama, poznatim ličnostima, u časopisima, muzičkim spotovima i na nastupima kako srpskih tako i svjetskih muzičkih zvijezda. Kreatorka vjeruje da će ovaj dvodjelni komplet postati “timeless” proizvod i da je samo pitanje vremena kada će svaka žena na svijetu poželjeti komad za sebe.

Djevojke u Srbiji i širom svijeta nose ovaj komad kao modni detalj, dok ga najuticajnije modne blogerke kombinuju sa brendovima kao sto su Adidas i Supreme.

Jedna od najpoznatijih plesačica u Hollywood-u i glavna igračica američkog pjevača Chris Brown-a, Della Hamby nosi Ladies Nation veš kao dio svoje odjevne kombinacije na nastupima. Cio look podsjeća na muzičku r’n’b ikonu Aaliyah-u iz old school ere 90tih, koja je sprskoj dizajnerki bila jedna od najvećih inspiracija tokom kreiranja svog brenda.

Američka glumica i model Melanie Lopez nosi bralet u najnovijem muzičkom spotu poznatog američkog repera Tony Sunshine-a.

Ladies Nation veš se proizvodi u Srbiji i moze se naći u radnji Plug u Beogradu ili poručiti onlajn putem na oficijalnom sajtu brenda www.ladiesnation.rs.