Modno – scenski performans “Fatalna žena”, autorke Jelene Govedarice, okupio je uspješne žene iz različitih profesija koje su se predstavile kroz modu i promo vlastitih profesija u Kulturno – informativnom centru “Budo Tomović”  u Podgorici. Sala je bila popunjena do poslednjeg mjesta, a pozdravni govor su održale predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore Edita Dautović i direktorka KIC-a Snežana Burzan, koje su bile organizaciona podrška autorke. Ispred skupštine grada Podgorica prisutne je pozdravila Radmila Čogorović, vidno oduševljena događajem.
Autorka je scenarijom o političarki koju igra ona i političarevoj supruzi , koju tumači glumica Mirela Predojević, kroz unikatni spoj glume, plesa i muzike, prezentovala fatalnost žene u svim starosnim dobima i profesijama. Predstavila se i kreatorka Julija Nikčević, koja je prezentovala sjajnu kolekciju “Lollipop” u kojoj je prikazala modu od 1958. do danas. Inspiracija joj je bila Elizabeta Tejlor, a koreografski je prikazana moć i samosvest jedne žene.
“Vens fashion store” je predstavio je večernje haljine, kroz prijem koktel gdje su političarka i političareva žena, sada već njena savjetnica, dočekivale uspješne žene akterke. Učesnice su bile:  vlasnica optike ,,Babić“, Dušica Babić, vlasnica konsalting firme ,,MNE PROJECT“ Sanja Stupar, vlasnica ,,Alfa Ton Lekić“ i ,,BTL Medical Montenegro“ Sanja Lekić, glumica Jelica Vukčević, vlasnica kozmetičkog salona ,,Siriana“ Majada Masarani, predsjednica NVO ,,Spirit Art“ Nada Vučinić, vlasnica modnog studija ,,Maja“ Margita Maja Raičević, izrada crnogorske i drugih narodnih nošnji Vesna Rakočević, prodaja srebra Sanela Đoković i vlasnica palančikarnice i izdavanje nekretnina  Natalija Radunović”.
Za revijalni program bili su zaduženi multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić i Ktistina Miljenović na gitari. “Prezadovoljna i presrećna, moj rad prezentovan u glavnom gradu Crne Gore, čime je i fizički izašao iz BiH. Ovo je jedan društveno, modno, kulturno, umjetnici značajan projekat, koji je kao takav i priznat”, rekla je vidno oduševljena Jelena Govedarica.