Ujedinjene dvije čuvene galaksije: Samsung i “Ratovi zvijezda” će obradovati fanove specijalnom edicijom Note10+. U susret nastavku legendarnog filmskog ostvarenja “Ratovi zvijezda: Uspon Skajvokera”, čija je premijera zakazana za decembar ove godine, kompanija Samsung Electronics je predstavila specijalnu ediciju modela Galaxy Note10+.

Saradnjom sa produkcijskom kućom Lucasfilm i edicijom koja sadrži specijalno dizajniran telefon, masku, značku namjenjenu kolekcionarima, S Pen olovku i bežične slušalice ujedinjene su dvije galaksije. Osim toga, paket dolazi sa posebnim temama, animacijama, ikonicama i melodijom koje će kod svih fanova čuvene franšize pokrenuti euforiju.

Od lansiranja u avgustu ove godine, pametni telefoni Note10+ učilini su milione ljudi širom planete produktivnijim i kreativnijim. Model koji je istovremeno i pravo umjetničko djelo, kombinuje impresivan dizajn i snažne performanse sa efikasnim alatkama i vrhunskom kamerom. Predstavljanjem specijalne edicije, Samsung će inspirisati fanove legendarne franšize da zabilježe sve svoje legendarne trenutke. Više detalja o specijalnom izdanju možete pogledati ovdje.

Galaxy Note10+ Star Wars™ specijalna edicija biće dostupna na odabranim tržištima (Australija, Danska, Finska, Njemačka, Hong Kong, Rusija, Španija, Švedska, Turska, UAE, Velika Britanija i SAD) od 10. decembra. Saradnja dvije galaksije najavljena je oktobru, dok je nastavak uslijedio u vidu mini-filma, u čijem je fokusu dječak koji želi da udomi napuštenog psa. Pas neodoljivo podsjeća na kultnog Čubaku i dječak tokom trajanja filma, koristeći Samsung nosive uređaje, poput Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 i Tab S6, pokušava da ubijedi porodicu da ga usvoje.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vijesti, posetite news.samsung.com. Vlasnik autorskih prava na STAR WARS je produkcijska kuća Lucasfilm Ltd. i/ili njene podružnice.