Ovogodišnji Samit žena lidera, koji će se održati 28. i 29. februara u Vrdniku, Fruškim termama ima za cilj da, prije svega, osnaži žene. Misija ovog Samita je povezivanje žena na ličnom i profesionalnom nivou, radi unapređenja znanja i vještina.

Ideja je da se predstave nove mogućnosti za partnerstva, saradnju i finansiranje. Neke od najuspješnijih preduzetnica će podijeliti svoja iskustva sa prisutnima, a među njima su Danijela Golić, osnivač i vlasnik CPA Solution, Ana Mirković, suosnivač Instituta za digitalne komunikacije, Ana Petrović, osnivač i vlasnik turističke agencije Travel boutique i mnogi drugi.

Govornik na ovom Samitu biće i Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva u Privrednoj komori Srbije. Svojom energijom, znanjem i iskustvom radi na promociji i podršci preduzetništvu, kao jednoj od osnovnih poluga razvoja privrede i društva. Ona posebne snage ulaže baš u žensko preduzetništvo u cilju osnaživanja žena i smanjenju velike stope nasilja nad ženama. Koliko uspješno radi svoj posao i koliko će biti govornik zaista vrijedan svake pažnje govori i to da je izabrana za Najženu 21. vijeka i Najevropljanku.

Osim navedenih, ali i mnogo drugih govornika, svoje znanje i veštine će podeliti i Suzana Perić, glavna i odgovorna urednica Bazara, a od 2018. godine je i na poziciji predsjednice Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Prisustvo na Samitu će vam omogućiti da se povežete sa preko 200 preduzetnica, žena lidera, i da razgovarate o saradnji, komunikaciji, građenju jake ženske mreže, kao i informisanju o najnovijim trendovima u poslovanju. Za više detalja i prijavu posjetite samitzenalidera.com