Samsungovi novi kućni aparati se uklapaju u dom koji više nije samo mjesto za odmor i opuštanje, on je sada i teretana, kancelarija i mjesto za zabavu. Inovativan i lijepo dizajniran BESPOKE frižider predstavlja novu kategoriju prilagodljivih kućnih aparata. Kombinujući materijale i boje, korisnici mogu izraziti svoj stil i dati kuhinji lični pečat. Osim toga, frižider se može prilagoditi potrebama korisnika pomoću Flex Zone odjeljka koji se može koristiti kao frižider ili zamrzivač.

Nova serija Samsung Cube frižidera nudi tri nova modela: Wine, Beer i Beauty. Ovi modularni frižideri dolaze u različitim bojama koje se uklapaju u svaki dizajn i mogu se postaviti bilo gdje, u bilo kojoj prostoriji, uključujući i spavaću sobu, jer je posebna tehnologija hlađenja toliko tiha da neće remetiti san korisnika.

Tu je i prenosna indukciona ploča Portable Slim Double, dizajnirana za male prostore, pa olakšava pripremu jela u kuhinji ili bilo kojoj drugoj sobi. Snažno i precizno kuva na dva indukciona kola, od kojih svaki dolazi sa devet različitih nivoa snage.