igraonici “Moj Grad” u tržnom centru Novi Merkator u Beogradu, JollyWoman portal po drugi put organizuje Beauty dan za mame i trudnice u susret Danu žena. Beauty dan se održava sjutra, 07. marta, od 10h.

Ulaz je potpuno besplatan, a sve prisutne mame i trudnice imaće i besplatnu šminku, frizuru i masaže. Dok se najmađi budu zabavljali sa animatorima i uz kostimirane animacije, dame će moći da se konsultuju sa nutricionistima iz Nutribalance tima, estetskim hirurgom iz zdravstvenog centra La Sante i da urade kompletan pregled kože lica ispred štanda Multiactiv kozmetike gde će moći i da isprobaju njihovu kremu za atopičnu kožu. Pored toga, Azeta bio, organske paste, organizuje radionicu za najmlađe uz prisustvo stomatologa koji će kroz igru i osmijeh pokazati djeci kako se pravilno peru zubi. Za maksimalno uživanje i profesionalne beauty tretmane pobrinuće se Beauty baby salon, a za masaže organskim i jestivim uljima djevojke iz MyWellness tima. Taj dan svaka žena treba da izgleda i osjeća se fantastično pa će se za profesionalnu šminku pobrinuti Marija JolićNina Stevančević i Verica Jagodić, dok je za frizuru kao sa naslovne strane tu divna Ivana iz studija Blond.

Nijedno druženje nije potpuno ako nema preukusne hrane, pa će za savršenu tortu biti zadužena Šećerna koka, a tu je, naravno, i ukusni slani ketering Magija ukusa i Gala poslastičarnica, kao i slatki poklončići od kreativnih ChocoDreamer-a.

Za one koji vole da iskušaju sreću i osvoje zanimljive nagrade, biće organizovana tombola, pa je jedna od najboljih nagrada besplatan botoks u zdravstvenom centru La Sante, kao i brojni drugi kozmetički preparati i sitnice za najmlađe.

Štandove za degustaciju imaće ukusni Nutrino kog sva djeca vole, savršena SebaMed kozmetika, neizostavne WaterWipes maramice koje su sačinjene od 99% vode, Tupperware posuđe koje je iznad svega praktično, prefinjena i kvalitetna Cacao kozmetika, koja će darivati neke od prisutnih, CutiePie odjeća za bebe koja će usrećiti poklonom nekoliko mališana.

Za nezaboravne instagram fotografije i neizostavni ram za fotografisanje probrinuće se Blom factory cvjećara.

Prijave na događaj su zbog broja mjesta obavezne na profilima jollywoman i jollymagazines.