Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je, nakon događaja za domaću javnost, objavila i početak zvanične prodaje tri nova flagship telefona iz Galaxy S20 serije u Crnoj Gori. Prodaja počinje sjutra, 13. marta, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 919 EUR za Galaxy S20, 1.029 EUR za Galaxy S20+ i 1.379 EUR za Galaxy S20 Ultra.

Potpuno novi dizajn kamere, kombinovan sa vještačkom inteligencijom sa najvećim Samsung senzorom do sada, korisnicima će omogućiti za naprave fotografije savršenog kvaliteta. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12MP Dual Pixel tehnologije, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MP, uz mogućnost uveličavanja Space Zoom-om do 100 puta, pri čemu fotografije zadržavaju visoki kvalitet. Korisnici mogu da prave realistične snimke u 8K rezoluciji, pa čak i video materijal napravljen u nestabilnim uslovima izgleda kao da je nastao uz pomoć profesionalne akcione kamere.

Galaxy S20 seriju odlikuju dobro poznate performanse i mogućnosti koje se odnose na kameru, ekran, bateriju i sigurnost. Samsung Knox bezbjedonosni sistem štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mjesečne i kvartalne izvještaje o sigurnosti. Omogućen je i pristup više od 5.000 Samsung ili partnerskih proizvoda, putem SmartThings aplikacije.

Galaxy S20 biće dostupan u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i nebesko roze boji, S20+ u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i kosmičko crnoj, dok će S20 Ultra biti dostupan u kosmičko sivoj i kosmičko crnoj boji.

Više informacija o Galaxy S20 seriji potražite na: https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-s20-mne/.