Ruž

Klasična i vanvremenska crvena, nežna ružičasta ili diskretna nude nijansa ruža, sasvim je svejedno. Bilo da je riječ o hladnom zimskom jutru, ljetnjoj večeri ili popodnevnoj kafi sa drugaricama, dobar ruž vas može osvježiti u trenu, upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju i dati dozu glamura.

Rumenilo

Sadržaj ove kutijice u samo nekoliko poteza vraća u život, a umornom i blijedom licu daje dašak zdrave boje, što nas čini osvježenima, čak i kada se tako ne osjećamo. Upravo je ovaj proizvod inspirisao kreatore najnovijeg Samsung Galaxy Z Flipa, prvog telefona na preklop koji kombinuje vrhunsku tehnologiju i čistu eleganciju.

Mobilni telefon

Vrhunska tehnologija, jedinstveni dizajn, pametni telefon koji savršeno pristaje vašem stajlingu – sve navedeno opisuje Galaxy Z Flip. Kada je sklopljen, lako staje u svaki džep ili torbicu, te je idealan za moderan život u pokretu, a kada je otvoren veličina mu se gotovo udvostručuje, otkrivajući nevjerovatni ekran od 6,7 inča. Dizajn nove, nevidljive šarke svako otvaranje i zatvaranje čini stabilnim i jednostavnim, a uređaj može ostati otvoren pod različitim uglovima, poput laptopa. Može da stoji i samostalno, omogućujući snimanje i fotografisanje u pokretu – od grupnih fotografija sa tajmerom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe blica. Takođe, nikad nije bilo lakše napraviti selfie i to bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa. Priča se da ovaj telefon stiže u Crnu Goru početkom jula mjeseca 2020. godine.

Naočare za sunce

Iako su neophodni modni dodatak tokom toplih, ljetnjih meseci, preporučuje se da naočare za sunce nosite čitave godine. Ultraljubičasti zraci mogu naštetiti koži, ali i očima.

Četkica za zube

Futurističku četkicu za zube sa integrisanom pastom vrhunskog kvaliteta, sa ponosom predstavlja kompanija Ivmax iz Crne Gore. Ovaj moderno dizajnirani aparat za dentalnu higijenu je proizveden u Italiji, po najvišim svjetskim standardima, odobren od strane renomiranog gIDE Instituta iz Kalifornije i predstavlja savršenog partnera u svakodnevnom održavanju oralnog zdravlja. Lak i jednostavan za upotrebu, sa medicinski preporučenom količinom paste, definitivno je must – have u vašoj torbici sa vama uvijek.