Živjele japanke – udobne, praktične i supermoderne papuče! Iako ljeto još uvijek nije kalendarski stiglo, visoke temperature i sunčani dani nas pozivaju na modnu igru kombinovanja raznobojnih japanki uz ležerne i lepršave odjevne komade.

Kultne ljetnje papuče poznatog brenda Havaianas postale su sinonim za zabavu i opušteni stil koji se uklapa kako uz morski ambijent, tako i uz vrele dane provedene u gradu. Iako ih uglavnom povezujemo sa plažom ili bazenom, u poslednjih nekoliko godina poznati modni brendovi su potpuno promijenili pravila igre i sada kreiraju stilske, trendi japanke koje možete nositi u raznim prilikama. Šta još volimo kod njih? One se ne klizaju, izrazito su moderne, prate liniju stopala, ne iritiraju pri hodu, i što je najvažnije, ekstremno su udobne i lagane.

Sastavili smo jednu zanimljivu check listu koja vam daje ideje gdje sve možeš nositi ove šik papuče. Pogledajte predloge, inspirišite se fotografijama i uposlite svoju maštu kako bi kreirale što modernije ljetnje kombinacije uz vašu omiljenu, udobnu obuću.