Osim odabira svih elemenata pri opremanju kuhinje jako važan faktor pri odabiru svakako je mogućnost, odnosno lakoća čišćenja svih kuhinjskih elemenata, kako bi kuhinja ostala blistava i oku ugodna. Danas, rijetko ko voli da pere suđe, ali nešto mrskije od pranja suđa je pranje pećnice. Zamislite sledeću situaciju: nakon druženja sa prijateljima, pospremite stan i kuhinju, operete suđe i planirate daodmarate na kauču uz ugodnu knjigu ili zanimljivu seriju. Onda se sjetite da nijeste oprali pećnicu i da vas umjesto opuštanja čeka ribanje. Uz Samsung Dual Flex pećnicu, koja ima sastav pirolitičkog čišćenja koji zagrijava udubljenja i sagorijeva svu preostalu masnoću, moći ćete zasluženo odmoriti dok pećnica čisti umjesto vas.

Dvoje vrata otvaraju bezbroj mogućnosti

Osim inovativne opcije samočišćenja, Samsung Dual Cook Flex pećnica nudi vam mogućnost da pripremite ukusan ručak i ukusan desert u isto vrijeme. Pećnica ima dvije zone koje se mogu koristiti u isto vrijeme na različitoj temperaturi i postavkama. Zone funkcionišu zasebno, tako da se otvaranjem jedne sneće sniziti temperatura u drugoj ili na bilo koji način uticati na drugu. Za dodatnu uštedu vremena, Samsung Dual Cook Flex smanjuje vrijeme potrebno za postizanje određene temperature za jedan ipo minut. Uz to, ne morate brinuti o većoj potrošnji energije zahvaljujući A+ Eco sertifikatu, koji Samsung Dual Flex pećnici osigurava smanjenje potrošnje energije od čak 20%.

Estetski dodatak vašoj kuhinji

Uz sve tehničke prednosti koje Samsung Dual Cook Flex donosi, ova pećnica takođe je i estetski ugodan dodatak svakoj kuhinji. Elegantan premaz crnog nerđajućeg čelika kompletira dizajn pećnice i savršeno se uklapa u kuhinju svakog dizajna i boje, a glatka crna površina daje osjećaj besprekorne elegancije. Elegancija i funkcionalnost Samsung Dual Cook Flex pećnice ne staju na eksterijeru. Za kuvanje s lakoćom, tu je teleskopska rešetka koja stvara manje trenja i glatko klizi, što znatno olakšava bilo kakve radnje kao što je podlivanje, okretanje i začinjavanje za vrijeme pečenja, kao i vađenje ili stavljanje težih i većih šerpi.

Samsung Dual Cook Flex savršen je izbor za sve koji žive užurbanim stilom života, a preferiraju ukus domaće kuhinje i svježe pripremljenih jela. Sve funkcionalnosti ove pećnice osmišljene su kako bi se skratilo vrijeme pripreme, kuvanja i čišćenja. Ovo će vam omogućiti da uživate u ukusnim jelima i slobodnom vremenu koje sada, umjesto da ribate i čistite, možete iskoristiti kako god želite.